Z kasety na "empeczy".
Wie ktos moźe czy da się przekonwersować muzyke ze zwykłej kasety magnetofonowej do komputera? Jakis kabel? Program?
Odpowiedzi: 5
Do ripowania z cd na mp3 to chyba najlepsz tandem feurio + cdex. Pierwszy omija wszelkie zabezpieczenia na płycie i zgrywa do wave a drugi robi z tego .mp3. Uźywać tylko w obrębie licencji!!!
Nie robić piratów!!!!
Nie robić piratów!!!!
Dix ,szukajka forumowa nie gryzie.
Prościej byłoby wpisać link do tematu ,lub szukaj Cd.X,ale dzisiaj mam paskudny humor
:wink:
Prościej byłoby wpisać link do tematu ,lub szukaj Cd.X,ale dzisiaj mam paskudny humor
:wink:
Eeee jakby to powiedzieć problem juz rozwiązany ale niwe tutaj tylko tu :P ale moźe podacie mi jakiś dobry program do ripowania muzyki z mp3 na cd?
Moźesz pobawić się GoldWave`em – jeśli znasz angielski lub sam program :)
Ja nauczyłem obsługi nawet moją mamę – wieźę podpinam do karty dźwiękowej kabelkiem Jack–Jack i do słuchawek w wieźy.
I teraz mamusia ciągle zgrywa kasety na kompa :/
Mam juź tego coś ze 3 giga w mp3 :)
Ja nauczyłem obsługi nawet moją mamę – wieźę podpinam do karty dźwiękowej kabelkiem Jack–Jack i do słuchawek w wieźy.
I teraz mamusia ciągle zgrywa kasety na kompa :/
Mam juź tego coś ze 3 giga w mp3 :)
Żadna filozofia, do uźądzenia odtwarzającego kasetę (wieźa, walkman) podłączasz kabelek z odpowiedną końcówką, z drugiej strony podłączasz do wejścia linein w dźwiękówce. W ustawieniach dźwiękówki ustawiasz źródło nagrywania na linein, odpalasz jakiś soft do nagrywania dźwięku i nagrywasz :) .
Programów poszukaj na www.dobreprogramy.com
Programów poszukaj na www.dobreprogramy.com
Strona 1 / 1