Z kąd wziąść sterowniki nVidi
Zainstalowałem windowsa serwer 2003 i nie wykrywa mi najnowszych sterowników nVidi pomimo zainsalowania najnowszedo DirectX'a 9 do tego windowsa.
Odpowiedzi: 8
Szymon Grabiński:
tzn. sa do wersji 64bitowych.
Masz rację co do istnienia, ale raz , źe to bety, a dwa nawet nie pamiętam czy są one wyłacznie pod w2k3 dedykowane.
Rebe:
Bo nie ma, a z tego powodu, źe nie są potrzebne – działają te od w2k/XP.
tzn. sa do wersji 64bitowych.
od tego sa detonatory np: BLOCKED SCRIPT _acceptLicense('http://download.nvidia.com/Windows/61.77/61.77_win2kxp_english.exe');
nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze. czasami pewne wersje sterownikow maja bledy, wiec jesli nie pasuja jedne poszukaj starszych, nowszych etc.
nie zawsze najnowsze znaczy najlepsze. czasami pewne wersje sterownikow maja bledy, wiec jesli nie pasuja jedne poszukaj starszych, nowszych etc.
Pablo_NFG:Podciągam temat bo na www.nvidia.com nie potrafie znaleźć driverów dla GF4 pod Win2k3 ...
Pomoźe ktoś ? :)
Bo nie ma, a z tego powodu, źe nie są potrzebne – działają te od w2k/XP.
Podciągam temat bo na www.nvidia.com nie potrafie znaleźć driverów dla GF4 pod Win2k3 ...
najszybciej z: www.nvision.pl
co mam zrobic:Zainstalowałem windowsa serwer 2003 i nie wykrywa mi najnowszych sterowników nVidi pomimo zainsalowania najnowszedo DirectX'a 9 do tego windowsa.
A konkretniej ?
Strona 1 / 1