z czym problem??

witam wszystkich:) mam "maly" problem ,a mianowicie przy instalacji np faraona badz baldurs gatea 1 wystaepuje mi komunikat na temat 16–bitowego podsystemu windows i ze plik c:windowssystem32autoexec.nt nie nadaje sie do uruchomiania aplikacji systemu ms–dos lub ms win. nie wiem byc moze te gry nie chca dzialac pod xp albo cos mam nie tak z systemem :( problem kolejny wystepuje po zainst diablo 2:( jakakolwiek wereje zainstaluje gdy chce ja zalaczyc obraz robi sie czarny i nic:( muzyka leci po jakichs 15 min wybieram postac i znow to samo az wkoncu komputer wisi i nastepuje restart:( po ponownym wlaczeniu komp pokazuje sie ze wystapil powazny blad spowodowany karta grafiki:/ ale sterowniki juz przeinstalowywalem kilka razy :( moj komp to : athlon 1333 thunderbird 256 sd–ram geforce 2 mx 400 64 mb 40 gb hd sys operacyjny win xp z sp1. moze mi ktos pomoc?

Odpowiedzi: 3

co do instalacji faraona i bg 1 to juz jest ok dzieki wielkie za pomoc a co do diablo to sprubuje sciagnac jakiegos patcha. mam nadz ez pojdzie :]
mypumas
Dodano
15.01.2005 00:23:21
A co do problemu z diablo to wejdź do wyszukiwarki http://www.centrumxp.pl/forum/search.php i wpisz diablo, było kilka tematów z "czarnym ekranem" jako problem. Rozwiązanie teź powinno być.
SLAY3R
Dodano
14.01.2005 23:48:38
Co do pierwszej czesci pytania to odpowiedz masz w dzialem Windows XP (pierwszy przyklejony temat)
wins
Dodano
14.01.2005 23:24:18
mypumas
Dodano:
14.01.2005 23:12:46
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1