z czym najlepiej rozrobic spirytus??

jak w temacie

Odpowiedzi: 20

Gagman:
neo340:
mocno schłodzoną finlandię źurawinową?? albo zimnego absoluta?? a moźe piłeś gorzką źołądkową??

Żołądkowa gorzka rules 8)

Nie cierpie źoładkowej gorzkiej, jest okropnie slodka, ale oczywiscie to tylko moje odczucie. Jak juz cos pije to bialy kolor musi miec bez zadnych dodatkow. A czystego spirytusu nie wypije raz mi sie zdazylo ze chlaplem se kielona czystego spirytusu (moja babcia rozrabiala a ja akurad wszedlem i sie poczestowalem, szkoda ze mi nie powiedziala ze jeszcze nie gotowy haha) a po tym wypiciu tego kieliszka zmienilem kolor hahah. Pozdrawiam wszystkich
Windolar
Dodano
16.02.2006 21:38:21
Spotkanie spotkaniem.
Tylko później przez tydzień 0 odpowiedzi na posty bo wszyscy ślepi :mrgreen:
sh@dow
Dodano
16.02.2006 17:36:25
margaretka:
ehhhh tylko gadacie, a zrobić impreze, poczęstować to nie ma komu ;)

o! racja, racja.
A zrobić małe kameralne ;) spotkanie grona uźytkowników CentrumXP :D
Lia
Dodano
16.02.2006 14:26:24
ehhhh tylko gadacie, a zrobić impreze, poczęstować to nie ma komu ;)
margaretka
Dodano
16.02.2006 13:50:42
a ja uwaźam źe najlepsza jest dobrze zrobiona przypalanka (na cukrze – raczej na karmelu*)

proponuje teź znaleźć na necie przepis na apsynta własnej roboty – jak dobrze dobierzesz dodatki to... sam zobaczysz :)

* nie wiem czy dobrze odmieniłem :)
MetaVirus
Dodano
16.02.2006 13:34:34
Ja stosuję tylko miód / bardzo mało do złamania / i woda czysta odgazowana oraz co polecam sok winogronowy 1 litr sprytusu 1 litr soku. Pamiętaj tylko abyś kupił sok a nie napój winogronowy z jasnych winogron. Otrzymana wódka nie jest wcale słodka, moźesz spróbować na mniejszej ilości. Na zdrowie
kadr
Dodano
16.02.2006 12:15:24
Benus to jest pomysl :!: nie znam sie na html'u ale pisac jakies motywy moge. podobno jestem w tym dobry :? mozna by zrobic tez jakies fotorelacje (przyda mi sie od biedy ten aparat od Siemensa S55 :wink: )

Pozdro
FlaQs
Dodano
30.04.2004 13:30:08
Czekamy na efekt.
theboss78
Dodano
29.04.2004 16:25:01
FlaQs:
degustator :?: no problem :D to jak sie krzychu nazwiemy "Drunkers Inc. :?: " a co do felietonu to na wakacjach cos wymysle dopiero bo teraz mam przesrane w szkole (matura, egzamin na studia – dobrze ze od razu przy maturze :twisted: )

czemu ksiazke :?: moze lepiej strone internetowa o roznych wynalazkach i naszych przezyciach po nich :idea: :?: po kazdej popijawie raport na stronie :mrgreen: co o tym myslicie :?:

mysle ze strona internetowa jest ok, byc moze pobawie sie i cos wymysle , bo pomysl mi sie podoba, tym bardziej ze lubie alko, a to ze ktos nie ma dostepu do netu to trudno i tak wystarczajaca ilosc osob ma :)
Benus
Dodano
29.04.2004 12:33:57
to moze od razu ogolno Polska propagande :?: audycje w radiu np poranny program "Dzien Po" czy programy telewizyjne typu "Zrob to sam" :mrgreen:
FlaQs
Dodano
29.04.2004 00:42:23
FlaQs:
czemu ksiazke :?: moze lepiej strone internetowa o roznych wynalazkach i naszych przezyciach po nich :idea: :?: po kazdej popijawie raport na stronie :mrgreen: co o tym myslicie :?:

To tez bo nie wszyscy dysponuja dostepem do netu.
theboss78
Dodano
29.04.2004 00:37:17
degustator :?: no problem :D to jak sie krzychu nazwiemy "Drunkers Inc. :?: " a co do felietonu to na wakacjach cos wymysle dopiero bo teraz mam przesrane w szkole (matura, egzamin na studia – dobrze ze od razu przy maturze :twisted: )

FlaQs
Dodano
29.04.2004 00:34:48
Krzychooo:
FlaQs chyba będzie degustatorem.
Zgadzma sie.
Krzychooo:
dzielić zyskami bedziemy się sprawiedliwie bedzie dostawał miesięcznie kratke Johny Walkera a ja przejmuje resztę :lol:

Raczej to niemozliwe.Ja sie zajme promocja ksiegi to jakies 60% dla mnie. :D
theboss78
Dodano
29.04.2004 00:29:30
FlaQs chyba będzie degustatorem. dzielić zyskami bedziemy się sprawiedliwie bedzie dostawał miesięcznie kratke Johny Walkera a ja przejmuje resztę :lol:
Krzychooo
Dodano
29.04.2004 00:19:17
Krzychooo:
Moźe jakiś mały felieton podsumowujący :?: :wink:

Czemu felieton :?: Mam leprzy pomysl.Wydajcie ksiege o piciu trunkow wyskokowych.Zdobedziecie fortune.
theboss78
Dodano
29.04.2004 00:10:04
FlaQs:
napewno wiecej pomyslow :!: i bardziej ambitnych pomyslow niz tylko "choc sie napic..." :mrgreen: wazne jest jeszcze czego sie napic. w tym wypadku stawiam na jakosc a nie ilosc :!: ale tak powaznie to wyprobuje niektore metody :twisted:

PS co do tych alkoholikow to bez urazy :wink: zartowalem tylko

czekamy na raport :D
Moźe jakiś mały felieton podsumowujący :?: :wink:
Krzychooo
Dodano
28.04.2004 23:47:07
napewno wiecej pomyslow :!: i bardziej ambitnych pomyslow niz tylko "choc sie napic..." :mrgreen: wazne jest jeszcze czego sie napic. w tym wypadku stawiam na jakosc a nie ilosc :!: ale tak powaznie to wyprobuje niektore metody :twisted:

PS co do tych alkoholikow to bez urazy :wink: zartowalem tylko
FlaQs
Dodano
28.04.2004 22:16:11
FlaQs:
jak Boga kocham sami alkoholicy... :twisted:

No nie, maja wiecej doswiadczenia i leprze pomysly niz gosc spod sklepa z piwem.
theboss78
Dodano
28.04.2004 19:01:15
jak Boga kocham sami alkoholicy... :twisted: ja chyba wezme jakis zeszyt i to wszystko pospisuje :!: a jak juz bedzie po maturze to wyprobuje to i owo :twisted:
FlaQs
Dodano
28.04.2004 18:23:05
darek_dade:
Jak nie trzeba zapoi to znaczy źe ten alkohol stracił swe szatańskie zdolności...(czytaj %) :twisted:

ooo i tu bymsię niezgodził! poprostu grzeje gardłoale nie wypala a procentów jest ok 45–48 tylze źe smak jest taki źe jest to niodczuwalne tak bardzo jak w przypadku czystej. Bywa to troche zdradzieckie bo myślisz źejest spoko a tu nagle w chwili tracisz władze wnogach i kontakt z rzeczywistością :D
P.S. Sam tegoostatnio doświadczyłem :twisted:
aaa i jeszcze jeden plus moźna dopisac temu trunkowi – na drugi dzień moźnazapomnieco jakimkolwiek kacu :wink:
Krzychooo
Dodano
28.04.2004 18:08:35
wujo
Dodano:
24.04.2004 00:55:07
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3