Youtube - wolne ladowanie filmow

Witam, nie znalazłem podobnego problemu na forum wiec postanowilem zalozyc temat... wiec mam problem z odtwarzaniem filmow na youtube na vista...po kliknieciu w film laduje sie wszystko ok tyle ze musi minac 5-10min zanim wogole zacznie bufforowac film i odtwarzac...jest screen filmu i kreci sie te flashowskie koleczko ladowania przez wlasnie 5-10min po czym dopiero zaczyna sie film bufforowac i odtwarzac...neta mam bezprzewodowego w domu i na laptopie gdzie jest xp korzystajacym z tego samego lacza filmy sa odtwarzane od razu... ...dodam tez ze strasznie wolna laduja mi sie strony zabezpieczone (serwisy bankowe) z wykorzystaniem java... ...moze ktos wie jak to naprawic bo jest to dosyc meczace p.s. mam zainstalowany Kaspersky Internet Security

Odpowiedzi: 7

jeszcze dodam do tematu, że jak kliknie się PPM> Settings > Trzecia Ikonka to ustawia się ile informacji youtube.com może przechowywać na naszym komputerze. Pozdrawiam.
Small Mike
Dodano
15.04.2008 15:59:40
Ehh to jednak Kaspersky blokuje mi ladowanie filmow...jak wylaczylem go to filmy smigaja od razu :/
joszki
Dodano
15.04.2008 00:01:28
[quote=joszki]mam zainstalowany Kaspersky Internet Security[/quote] ja bym odinstalował, zrestartował kompa i sprawdził czy to nie ten program sprawia kłopot
memek
Dodano
14.04.2008 12:50:42
Najnowszy flash zainstalowany ale problem nie zniknal
joszki
Dodano
13.04.2008 14:58:28
  • Floyd 14.04.2008 01:33:23

[quote=joszki]Najnowszy flash zainstalowany ale problem nie zniknal[/quote] Komputer masz nowy ( czytaj łącznie z Vistą ), czy kupiony?! A morze jakiś tani piracik z dopiskiem "Oryginalny Windows Vista?!" Nie musisz się przyznawać, jak co... Najprostszym rozwiązaniem jest reintalacja systemu, jeśli to nie pomoże, możliwa jest słaba konfiguracja komputera, jeśli nie to, to zostaje tylko Twój Internet, jest za dużo niestety pytań a za mało odpowiedzi :-& Miałem Viste i nie zaznałem takich problemów... Sprubuj jeszcze prosze z Operą :!:

• joszki 14.04.2008 23:45:29

[quote=Floyd]Komputer masz nowy ( czytaj łącznie z Vistą ), czy kupiony?! A morze jakiś tani piracik z dopiskiem "Oryginalny Windows Vista?!"[/quote] Laptop byl kupowany w Vobisie razem z Vista...konfiguracja kompa raczej za slaba nie jest bo jest tu Centrino Duo 1.83MHz i 3GB RAM Reinstalować systemu nie chcę bo mam tylko Rescue Disc, który mi owszem zainstaluje na nowo system ale od razu formatuje dysk...a mam tutaj za dużo ważnych rzeczy Wina netu to też nie jest bo jak wspominałem na początku na tym samym łączu mam laptop z XP i filmy błyskawicznie się ładują W pracy mam Vistę na stacjonarnym i tego problemu nie ma Poszukam jeszcze może gdzieś na forum o antywirach czy Kaspersky jakoś nie jest źle skonfigurowany

U siebie nie zauważyłem różnicy w ładowaniu się filmików na XP i obecnie na Vista :) również mam KIS 8 Może najnowszego Flasha sobie zainstaluj :)
michaubpl
Dodano
13.04.2008 13:33:08
Zainstalowalem przed chwila Firefox'a i niestety to samo sie dzieje :/
joszki
Dodano
13.04.2008 13:30:48
A jakiej przeglądarki używasz?! Spróbuj odpalić filmiki na innej przeglądarce i powiedz czy takie same masz "odczucia”, co do ładowania filmów... Jeśli nadal jest tak samo, wina leży już bliżej w systemie niż w samej przeglądarce...
Floyd
Dodano
13.04.2008 11:38:37
joszki
Dodano:
13.04.2008 10:47:37
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1