Youtube - wolne ladowanie filmow
Odpowiedzi: 7
-
[quote=joszki]Najnowszy flash zainstalowany ale problem nie zniknal[/quote] Komputer masz nowy ( czytaj łącznie z Vistą ), czy kupiony?! A morze jakiś tani piracik z dopiskiem "Oryginalny Windows Vista?!" Nie musisz się przyznawać, jak co... Najprostszym rozwiązaniem jest reintalacja systemu, jeśli to nie pomoże, możliwa jest słaba konfiguracja komputera, jeśli nie to, to zostaje tylko Twój Internet, jest za dużo niestety pytań a za mało odpowiedzi :-& Miałem Viste i nie zaznałem takich problemów... Sprubuj jeszcze prosze z Operą :!:
-
[quote=Floyd]Komputer masz nowy ( czytaj łącznie z Vistą ), czy kupiony?! A morze jakiś tani piracik z dopiskiem "Oryginalny Windows Vista?!"[/quote] Laptop byl kupowany w Vobisie razem z Vista...konfiguracja kompa raczej za slaba nie jest bo jest tu Centrino Duo 1.83MHz i 3GB RAM Reinstalować systemu nie chcę bo mam tylko Rescue Disc, który mi owszem zainstaluje na nowo system ale od razu formatuje dysk...a mam tutaj za dużo ważnych rzeczy Wina netu to też nie jest bo jak wspominałem na początku na tym samym łączu mam laptop z XP i filmy błyskawicznie się ładują W pracy mam Vistę na stacjonarnym i tego problemu nie ma Poszukam jeszcze może gdzieś na forum o antywirach czy Kaspersky jakoś nie jest źle skonfigurowany