Your System is infected
Your System is infected taki nap[is pokazal mi sie na pulpicie.Nieweim co zrobic:( Czy ktos mi pomoze a[rawic mi kompa? Moze przez HiJacksThis? tylko niewiem jak to sie robie pomocy:P moje gg 8065881
Odpowiedzi: 5
hej ludzie czy to wszystko robi sie w trybie awaryjnym??? zrobilem wszystko z HJT i nic.Tapety tez niemoge zmienic wogole.To tzrebva w trybie awaryjnym czy normalnie??
i co wziolem fix i nic zrobilo sie a ja nadal mam ta zryta tapete i nadal wyswietla mi sie ze mam zarazony komp
To jest jasne tylko niewiem czy mam zaznaczyc do fixa te czerwone i zolte czy te zielone–te co sa dobre:/ nigdy tego nierobil\em wiec niewiem.A czy to calkowicie oczysci mi kompa z wirow???? dzieki za cierpliwosc heh
Slowik16_16:tak tylko ja niewiem jakie pozaznaczac te gowienka zeby sie usunely i lipa mkasz moze gg? bo ja tego nie czaje dzieki za odpowiedz
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=37513 – przeczytaj i zastosuj w swoim przypadku.
tak tylko ja niewiem jakie pozaznaczac te gowienka zeby sie usunely i lipa mkasz moze gg? bo ja tego nie czaje dzieki za odpowiedz
Strona 1 / 1