Your computer is infected! – co robic
wielu z was mialo napewno z tym problem.
w pasku obok zegarka jest czerwone kulko a w nim krzyzyk... :–P
to nie jest od ochrony systemu... tylko pokazuje sie chmurka your computer is infected i co mam zrobic zeby to usunac???????????????????????????????????????
w pasku obok zegarka jest czerwone kulko a w nim krzyzyk... :–P
to nie jest od ochrony systemu... tylko pokazuje sie chmurka your computer is infected i co mam zrobic zeby to usunac???????????????????????????????????????
Odpowiedzi: 5
wrzuć tutaj swój log z HJT...jeden taki problem rozwiązywałem niedawno i juz jest gitara...a nie brakuje ci przypadkiem firewalla w twoim kompie ??
Zobacz czy zapora jest ustawiona czy nie masz czasami braku moźliwości dostępu do jej ustawień
Zobacz czy zapora jest ustawiona czy nie masz czasami braku moźliwości dostępu do jej ustawień
Przejrzyj se to http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=38238&highlight=spy+sheriff
mialem zaznaczony punkt od ostatniej instalacji systemu i dzis probowalem przywrocic ale nie da rady bo niema zadnego punktu!! niemam pojecia co sie stalo
Skorzystaj z funkcji przywracanie systemu cofajac system do stanu sprzed infekcji.
juz to zrobilem i nic juz nie znalazlo a skanowane bylo dwoma anty–spamami i 2 anty–virusami i nic nie wykryło
Strona 1 / 1