Yo Yo... Mam problem z wylaczeniem kompa !!!
Siemka !!!
Mam taki iz gdy chce wylaczyc kompa to sie nie wylacza. Dlugo myslalem nad tym co to moze byc
az wkoncu doszedlem do tego. To byla wina karty modemowej ISDN. Ja mam isdn gdy ja zainstalowalem komp sie wylaczyl a gdy drugi raz chcialem go wylaczyc nie chcial sie i do tej pory tak jest musze az muszy wylanczac karte ISDN ja tak nie chce co musze z tym zrobic prosze o wasza pomoc
:) POZDRAWIAM DAVIDO
Mam taki iz gdy chce wylaczyc kompa to sie nie wylacza. Dlugo myslalem nad tym co to moze byc
az wkoncu doszedlem do tego. To byla wina karty modemowej ISDN. Ja mam isdn gdy ja zainstalowalem komp sie wylaczyl a gdy drugi raz chcialem go wylaczyc nie chcial sie i do tej pory tak jest musze az muszy wylanczac karte ISDN ja tak nie chce co musze z tym zrobic prosze o wasza pomoc
:) POZDRAWIAM DAVIDO
Odpowiedzi: 2
ja mam problem bo przerwalem raz wylaczanie systemu (sciagalo mi sie wtedy pare waznych rzeczy) i teraz niby wylacza wszystkie programy z traya ale komp sie niewylacza (zadne programy niechca wtedy dzialac jakby komp byl juz wylaczony :?) ktos mial podobny "problem" :arrow: dodam iz przywrocilem system sprzed "wpadki" ale to nic nie dalo :x gdy klikam na przycisk uspienia na klawiaturze to komputer sie usypia a jak wstaje to mam czarny ekran z 0 reakcji :? :?
Mam podobny inaczej problem z ISDN.
Podczas wychodzenia w stan wstrzymania,jest info,źe sterownik karty blokuje tą czynność.
Po wyjściu ze wstrzymania, nie zawsze mogę połączyć się z Internetem – konieczny jest restart.
Podczas wychodzenia w stan wstrzymania,jest info,źe sterownik karty blokuje tą czynność.
Po wyjściu ze wstrzymania, nie zawsze mogę połączyć się z Internetem – konieczny jest restart.
Strona 1 / 1