Xpand Rally
Kupiłem gre Xpand Rally PL ale jusz są jest pare rys od uźytkowania jak zrobić kopie bezpieczeństwa źeby gra działała na kopi , a orginał był jusz bez dodatkowych rys moźe kiedy sprzedamu lub wymienie na inną :roll: :)
Odpowiedzi: 14
Misuk:Ja teź mam Xpand Rally i mi nie chodzi a spełniam wymagania zalecane. Albo sie nie włącza albo jak sie włączy to wszystkie napisy są białe i nic sie nie da zrobić. :(
sterownik grafiki i directx najnowsze?
Ja teź mam Xpand Rally i mi nie chodzi a spełniam wymagania zalecane. Albo sie nie włącza albo jak sie włączy to wszystkie napisy są białe i nic sie nie da zrobić. :(
Ja teź mam Xpand Rally i mi nie chodzi a spełniam wymagania zalecane. Albo sie nie włącza albo jak sie włączy to wszystkie napisy są białe i nic sie nie da zrobić. :(
Neo_x:adik154:Neo_x:o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku
Neo_x przeczytawszy ten twój post wybuchłem takim smiechem źe mało sie nie zakrztusiłem i nie spadłem z krzesła..
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40890&page=1&pp=15&highlight=xpand wiec prosze bardzo... wejdz sobie i poczytaj... a jak jeszcze tu Ci malo to poczytaj sobie na stronie oficjalnej xpand... boshe skad sie biora tacy ludzie jak Ty..... zaloze sie ze siedze w tematyce pc dluzej niz zyjesz
a wyobraź sobie źe kopiowałem Xpand Rally i była to angielska wersja...
Neo_x:wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe
nie ma rzeczy niemoźliwych...
z mojej strony nie będzie juź dalszego ciągnięcia tej kłótni. mam nadzieje źe tyy teź juź na tym zakończysz.
Pozdrawiam.
adik154:Neo_x:o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku
Neo_x przeczytawszy ten twój post wybuchłem takim smiechem źe mało sie nie zakrztusiłem i nie spadłem z krzesła..
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40890&page=1&pp=15&highlight=xpand wiec prosze bardzo... wejdz sobie i poczytaj... a jak jeszcze tu Ci malo to poczytaj sobie na stronie oficjalnej xpand... boshe skad sie biora tacy ludzie jak Ty..... zaloze sie ze siedze w tematyce pc dluzej niz zyjesz
www.cdrinfo.pl dowiesz sie wszystkiego, a wszystko da sie zrobic :) :wink:
szkoda tylko źe to wszystko bierze w łeb jeśli chodzi o SPRINTEL CELL CHAOS THEORY... :(
alcohol 120% wypali na 100%.sam robiłem sobie kopie bezpieczeństwa :lol: :lol: :lol: z grą gothic 2.przez nero nie szło.alcohol ma niezły wykop :lol:
Ja z swojej strony polecam stronkę www.makeabackup.com (nazwy zabezpieczen wiekszosci gier) lub np.A–Ray scanner i Alcohol 120% ew. CloneCD
Neo_x:o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku
Jeśli uwaźasz, źe płyt zabezpieczonych nie da się skopiować, to nie udzielaj takich "porad". Nadmienię ponadto, źe uźytkownik posiadający grę kupioną legalnie w sklepie, ma prawo wykonać jej kopię dla własnego bazpieczeństwa, nawet jeśli jest ona zabezpieczona. Myślę, źe misiu36 oczekuje konkretnych porad, tak jak kaźdy piszący na to forum, a nie takich źałosnych wypocin typu: "co ty k... wiesz o kopiowaniu"!
o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku
Kolego słownictwo zmień bo nastepnym razem tylko na upomnieniu sie nie skonczy
Bobi
Kolego słownictwo zmień bo nastepnym razem tylko na upomnieniu sie nie skonczy
Bobi
zrobisz obraz nero albo clone cd :)
Jeśli gra chodzi z płytą, moźesz zapisać jej obraz i uźyć wirtualnego napędu, np. darmowego Daemon Tools.
Strona 1 / 1