Xpand Rally

Kupiłem gre Xpand Rally PL ale jusz są jest pare rys od uźytkowania jak zrobić kopie bezpieczeństwa źeby gra działała na kopi , a orginał był jusz bez dodatkowych rys moźe kiedy sprzedamu lub wymienie na inną :roll: :)

Odpowiedzi: 14

Misuk:
Ja teź mam Xpand Rally i mi nie chodzi a spełniam wymagania zalecane. Albo sie nie włącza albo jak sie włączy to wszystkie napisy są białe i nic sie nie da zrobić. :(

sterownik grafiki i directx najnowsze?
adik154
Dodano
02.06.2005 21:41:10
Ja teź mam Xpand Rally i mi nie chodzi a spełniam wymagania zalecane. Albo sie nie włącza albo jak sie włączy to wszystkie napisy są białe i nic sie nie da zrobić. :(
Misuk
Dodano
02.06.2005 21:10:38
Misuk
Dodano
02.06.2005 21:10:38
Neo_x:
adik154:
Neo_x:
o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku

Neo_x przeczytawszy ten twój post wybuchłem takim smiechem źe mało sie nie zakrztusiłem i nie spadłem z krzesła..

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40890&page=1&pp=15&highlight=xpand wiec prosze bardzo... wejdz sobie i poczytaj... a jak jeszcze tu Ci malo to poczytaj sobie na stronie oficjalnej xpand... boshe skad sie biora tacy ludzie jak Ty..... zaloze sie ze siedze w tematyce pc dluzej niz zyjesz

a wyobraź sobie źe kopiowałem Xpand Rally i była to angielska wersja...

Neo_x:
wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe

nie ma rzeczy niemoźliwych...

z mojej strony nie będzie juź dalszego ciągnięcia tej kłótni. mam nadzieje źe tyy teź juź na tym zakończysz.

Pozdrawiam.
adik154
Dodano
29.05.2005 17:37:29
adik154:
Neo_x:
o czym Wy mowicie ludzie! jak nie wiecie to po ch*j sie odzywacie... zacznijmy od tego ze gra jest zabezpieczona starforcem... wiec przegranie tego 1:1 jest niemozliwe.. mozna co prawda znalezc na necie wersje zwitamilizowana ktora dziala bez cd... tyle ze jest po francusku

Neo_x przeczytawszy ten twój post wybuchłem takim smiechem źe mało sie nie zakrztusiłem i nie spadłem z krzesła..

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=40890&page=1&pp=15&highlight=xpand wiec prosze bardzo... wejdz sobie i poczytaj... a jak jeszcze tu Ci malo to poczytaj sobie na stronie oficjalnej xpand... boshe skad sie biora tacy ludzie jak Ty..... zaloze sie ze siedze w tematyce pc dluzej niz zyjesz
Neo_x
Dodano
29.05.2005 17:15:36
www.cdrinfo.pl dowiesz sie wszystkiego, a wszystko da sie zrobic :) :wink:
WaGonik
Dodano
24.05.2005 18:33:49
szkoda tylko źe to wszystko bierze w łeb jeśli chodzi o SPRINTEL CELL CHAOS THEORY... :(
adik154
Dodano
23.05.2005 22:52:20
alcohol 120% wypali na 100%.sam robiłem sobie kopie bezpieczeństwa :lol: :lol: :lol: z grą gothic 2.przez nero nie szło.alcohol ma niezły wykop :lol:
klonpiotr
Dodano
23.05.2005 22:44:37
Ja z swojej strony polecam stronkę www.makeabackup.com (nazwy zabezpieczen wiekszosci gier) lub np.A–Ray scanner i Alcohol 120% ew. CloneCD
maq123
Dodano
23.05.2005 22:17:07
Neo_x:

adik154
Dodano
23.05.2005 21:55:59
Jeśli uwaźasz, źe płyt zabezpieczonych nie da się skopiować, to nie udzielaj takich "porad". Nadmienię ponadto, źe uźytkownik posiadający grę kupioną legalnie w sklepie, ma prawo wykonać jej kopię dla własnego bazpieczeństwa, nawet jeśli jest ona zabezpieczona. Myślę, źe misiu36 oczekuje konkretnych porad, tak jak kaźdy piszący na to forum, a nie takich źałosnych wypocin typu: "co ty k... wiesz o kopiowaniu"!
sebastian16
Dodano
23.05.2005 20:45:51

Kolego słownictwo zmień bo nastepnym razem tylko na upomnieniu sie nie skonczy

Bobi
Neo_x
Dodano
23.05.2005 02:35:07
zrobisz obraz nero albo clone cd :)
WaGonik
Dodano
17.05.2005 02:10:29
Jeśli gra chodzi z płytą, moźesz zapisać jej obraz i uźyć wirtualnego napędu, np. darmowego Daemon Tools.
sebastian16
Dodano
17.05.2005 01:06:21
misiu36
Dodano:
17.05.2005 00:38:34
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1