xp
witam mam problem przy starcie xp pojawia sie BAD_POOL_COOLER i blue_screen_of_death i komp staje
restart pomaga i wraca do normy zdarza sie co 3 –4 tygodnie co zrobic ?
restart pomaga i wraca do normy zdarza sie co 3 –4 tygodnie co zrobic ?
Odpowiedzi: 9
Witam.
Naczytałem się juz troche na forum mądrych wypowiedzi , ale dalej nie znalazłem odpowiedzi na problem z Bad Pool Caller 0x0..c2.Tak było kilka razy ,teraz zawiesza się na ekranie logowania –nie moźna wpisać laga i pipa koniec.
Mam laptoopa 1.3 , amilo fujitsu siemens L7300.
Ale krótko czy zastosowanie w98 coś pomoźe.
Naczytałem się juz troche na forum mądrych wypowiedzi , ale dalej nie znalazłem odpowiedzi na problem z Bad Pool Caller 0x0..c2.Tak było kilka razy ,teraz zawiesza się na ekranie logowania –nie moźna wpisać laga i pipa koniec.
Mam laptoopa 1.3 , amilo fujitsu siemens L7300.
Ale krótko czy zastosowanie w98 coś pomoźe.
dk:ale super grypsy elnino zapodajesz jestes super chlopczyk
poczucie humoru 100% :lol: :lol: :lol:
Tia..... EL NINO – miej się na baczności . Szczególnie przy ...schylaniu :lol:
dk – a moze jednak skupisz się na własnym problemie i te sygnatury błedu znajdziesz ?
ale super grypsy elnino zapodajesz jestes super chlopczyk
Rebe juz napisal co masz sprawdzic, zanotowac:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
blabla...
STOP: 0x0000000A (0x98C37B14, 0x00000002, 0x00000000, 0x804F05C8)
Wazne to co wystepuje po "STOP".
Update:
Oprocz tych nazw literowych, powinien pokazac sie pod spodem opis zlozony z cyferek. Cos w rodzaju:Rebe:To sprawdź jeszcze symbol błędu – powinien być
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
blabla...
STOP: 0x0000000A (0x98C37B14, 0x00000002, 0x00000000, 0x804F05C8)
Wazne to co wystepuje po "STOP".
Update:
Moze to komunikat wentyla ? Cos w rodzaju – o piczy wlos zem sie spalil ? :mrgreen:dk:bad_pall_cooler
Jeźeli to jest w ogóle tak jak teraz napisałeś "bad_pall_cooler" to takiego czegoś nie ma w ogóle :lol:
do huston: wlasnie taki blad wystepuje bad_pall_cooler ale to nie po azjatycku :lol:
trzeba chyba kompa wysadzic
trzeba chyba kompa wysadzic
No to "Huston mamy problem" – bo bład z taką nazwą występuje tylko w opisach po azjatycku :lol:
To sprawdź jeszcze symbol błędu – powinien być, bo moźe to jednak literówka tyle, źe przez Twój egzemparz windowsa tworzona.
To sprawdź jeszcze symbol błędu – powinien być, bo moźe to jednak literówka tyle, źe przez Twój egzemparz windowsa tworzona.
nie jest cooler
nie caller
przed chwila sprawdzilem
nie caller
przed chwila sprawdzilem
BAD_POOL_CALLER – źle przepisałeś – w archiwum , poza tym jeszcze 8 tematów – ten dział.
Do tego np.:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=7106
Moźesz teź poszukać pod 0x000000C2 – jak sygnaturą błedu i w archiwum i w googlach.
Do tego np.:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=7106
Moźesz teź poszukać pod 0x000000C2 – jak sygnaturą błedu i w archiwum i w googlach.
Strona 1 / 1