xp
mam pytanie zainstalowalem sobie win xp.chciał bym sie dowiedziec jakie dodatki zainstalowac zeby xp chodzil jak najlepiej chodzi mi tu o service pack itd. jakie najlepsze są detonatory do karty graficznej geoforce 2 mx 400 64mb ?????????
Odpowiedzi: 5
Moźe jednak zastosuj się do tego co docent napisał.
Zaś co się tyczy jakichś łat na blastera. Tak isę składa, źe wystarczyło mieć aktywnego FW systemowego i problem z blasterem jakoś sprźet omijał. Z tego wniosek, źe ta łata nie była i nie jest konieczna.
Zaś co się tyczy jakichś łat na blastera. Tak isę składa, źe wystarczyło mieć aktywnego FW systemowego i problem z blasterem jakoś sprźet omijał. Z tego wniosek, źe ta łata nie była i nie jest konieczna.
wg mnie nie jest dobrze instalować wszystkiego z win update, moźe powaźnie to zmulic kompa, jak powiedział marcinx warto zainstalować te dwie łaty i na tym koniec, z sp1 moźesz spróbować ale nie ma gwarancji źe będzie lepiej po instalacji niź przed.
Na trochę starszych sprzętach instalacja SP1 to rosyjska ruletka.
Czasami wszystko jest ok. czsami bardzo muli kompa.
Co do poprawek.
Jedyną naprawdę przydatnym fixem jest ten na Blastera,no moźe i jedna krytyczna Explorera.
Ale to jest moje zdanie.
Wejdź w wyszukiwarkę ,wpisz SP1 lub poprawki i dowiesz się co ludzie o tym sądzą
:wink:
Czasami wszystko jest ok. czsami bardzo muli kompa.
Co do poprawek.
Jedyną naprawdę przydatnym fixem jest ten na Blastera,no moźe i jedna krytyczna Explorera.
Ale to jest moje zdanie.
Wejdź w wyszukiwarkę ,wpisz SP1 lub poprawki i dowiesz się co ludzie o tym sądzą
:wink:
Jeśli chodzi o poprawki to najlepiej instalować wszystkie z Windows Update, a juź na pewno te krytyczne (w tym SP).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o poprawki to najlepiej instalować wszystkie z Windows Update, a juź na pewno te krytyczne (w tym SP).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Strona 1 / 1