xp zatrzymuje sie przy stracie na ekranie logowania
witam, po zainstalowaniu karty sieciowej zaczyna sie zatrzymywac na ekranie logowania (karta zintegrowana na plycie)– trwa tak okolo 2 minuty i pozniej dalej sie loguje. W jaki sposob mozna to poprawic?
Odpowiedzi: 7
delpapi:defragmentuje pod xp systemowym programem, a zaplanowane zadania wyłączone – czy to w czyms przeszkadza?
Z tego co się przewija po forum "armonogram zadań" musi byc łaczony ,by BootVis poprawnie pracował – w innym wypadku pojawia się lasnie taki komunkiat o defragmentacji. – Szczegóły w archiwum.
defragmentuje pod xp systemowym programem, a zaplanowane zadania wyłączone – czy to w czyms przeszkadza?
Bobi_robert:delpapi:Niestety i Bootvis nie pomaga: włączam Bootvisa i restartuje mi kompa po starcie wyskakuje komunikat bootvisa, ze wystapil blad i musze zdefragmentowac dysk – po defragmentacji ponownie jest to samo (ten sam komunikat)
Czym defragmetujesz ??
Systemowym czy zewnetrznym programem ??
Wyłączone "zaplanowane zadania".
delpapi:Niestety i Bootvis nie pomaga: włączam Bootvisa i restartuje mi kompa po starcie wyskakuje komunikat bootvisa, ze wystapil blad i musze zdefragmentowac dysk – po defragmentacji ponownie jest to samo (ten sam komunikat)
Czym defragmetujesz ??
Systemowym czy zewnetrznym programem ??
Niestety i Bootvis nie pomaga: włączam Bootvisa i restartuje mi kompa po starcie wyskakuje komunikat bootvisa, ze wystapil blad i musze zdefragmentowac dysk – po defragmentacji ponownie jest to samo (ten sam komunikat)
Sterowniki raczej dobrze zainstalowane, bo pozniej karta sieciowa dziala bez problemu, sprawdze jeszcze Bootvisem. Pozdro
Zainstalowales poprawne sterowniki ? Bo chyba wyglada to jakby system "męczył" sie z tym urzadzeniem.
A moze BootVis pokazalby co sie tak dlugi dzieje ?
A moze BootVis pokazalby co sie tak dlugi dzieje ?
Strona 1 / 1