Xp wisi POMOCY!!!
Proszę o szybką pomoc!!Instalowałem Norton System Works 2003PL i w trakcie instalacji komp się powiesił.Po restarcie nie działa nic bo komp wiesza się momentalnie.Wystarczy ,źe kliknę na cokolwiek.
Nie uruchamia się teź w trybie awaryjnym. Prawdopodobnie niedokończona instalacja NSW popsuła system ,ale jak to naprawić bez formatowania dysku.Pomóźcie bo niebardzo się znam na tych klockach.
Nie uruchamia się teź w trybie awaryjnym. Prawdopodobnie niedokończona instalacja NSW popsuła system ,ale jak to naprawić bez formatowania dysku.Pomóźcie bo niebardzo się znam na tych klockach.
Odpowiedzi: 4
SFC odpada bo jak tylko klinę Start to odrazu XP wisi,o konsoli nic niewiem bo jestem raczej laik,zostaje chyba tylko przeinstalowanie.Dzięki za pomoc i pozdrawiam.
A System File Checker, tzn. sfc z przelacznikami z uruchom ? Albo w koncu naprawa systemu z konsoli ? Czy tez moze nawet nakladka systemu ?
Nie pomaga ,juź próbowałem .Dodam ,źe system uruchamia się jakby był ok .Wszystkie programy z autostartu się ładują ,a wiesza się w momencie gdy kliknę na jakąkolwiek ikonę. Zaczyna otwierać np.Mój komputer i wisi.Ctrl+Alt+Del nie pomaga.Zostaje tylko reset i tak w kółko.
Przy starcie F8 i Ostatnia znana dobra konfiguracja.
Strona 1 / 1