XP SP2 Soldat
mam problem. po formacie c ( na ktorym byl XP) zainstalowalem wszystko do nowa ladnie pieknie i chcac grac w gre przez siec(soldat) mam ping skaczacy do 1250 (gdzie powinienem miec kolo 50 33 60) a gdy chodze po stronach w necie lub cos ciagne to transfer jest taki jak powinnienem miec i wszystko jest ok nie wiem co jest grane jezeli chodzi o ta gra i PING. przed formatem tego nie bylo. sciagnelem ostatnio service pack 2 i sytuacja stala sie odwrotna gra w necie chodzi plynnie wszystkie servery za to net odswierzanie po 200 bajtów. co jest nie tak????
Odpowiedzi: 4
wielkie thx format pomogl niew moglem wytrzymac i swormatowalem wczesniej juz drugi raz w ciagu 3 dni. blede bylo to ze przed soldatem nie zinstalowalem sterownikow dzwieku ( ale glowy nie dam) a co do SP2 to wlasnie dzieki niemu mialem ping maly ale net mi niechcial chodzi al bez niego bylo na odwrot wiec zrobilem format i git
EL NINO:Czyli wiekszosc ludzi ma buga w systemie skoro po zainstalowaniu SP2 graja w co chca ? :P
zaś ping jest opóźniany między portem wejście/wyjścia a monitorem.
Czyli wiekszosc ludzi ma buga w systemie skoro po zainstalowaniu SP2 graja w co chca ? :Psoldatfan:Ogółem mówiąc SP2 to ścierwo i jak masaz go zainstalowanego to sobie nie pograsz wźadną gre a juź napewno w soldata!!!
Witam!!!
Sam gram w grę soldat i jest ona poprostu Zajbi**a ale radzę ci źebyś sformatował dysk i jeszcze raz windowsa zainstalował i POD ŻADNYM POZOREM NIE INSTALUJ SOBIE SP2 JEŻELI CHCESZ WOGÓLE SOBIE W OBOJĘTNIE JAKĄ GRE POGRAĆ!!!
Ogółem mówiąc SP2 to ścierwo i jak masaz go zainstalowanego to sobie nie pograsz wźadną gre a juź napewno w soldata!!!
POZDRO 4 YOU!!!
Sam gram w grę soldat i jest ona poprostu Zajbi**a ale radzę ci źebyś sformatował dysk i jeszcze raz windowsa zainstalował i POD ŻADNYM POZOREM NIE INSTALUJ SOBIE SP2 JEŻELI CHCESZ WOGÓLE SOBIE W OBOJĘTNIE JAKĄ GRE POGRAĆ!!!
Ogółem mówiąc SP2 to ścierwo i jak masaz go zainstalowanego to sobie nie pograsz wźadną gre a juź napewno w soldata!!!
POZDRO 4 YOU!!!
Strona 1 / 1