XP + SP2 OGÓLNY CHAOS ;–(
Witam...
Więc tak uźyłem funkcji SZUKAJ ;–)lecz nie zlokalizowałem odpowiedzi na nurtujące mnie zagadnienia więc jesli ktoś znajdzie to proszę o link.
Sprawa wygląda tak WIN XP PL PROF z doinstalowanym SP2
Ściana ogniowa WIN XP nie działa pisze jedynie źe włączona i po chwili się wyłącza, akutalizacje i program antywirusowy wykrywa poprawnie.
w kaźdym bądź razie internet działa jakby nie mógł choć mam neostrade 786 co nic nie zmienia źe ledwo co się ładują stroeny.
połaczenie total commanderem z jakimś serwerem ftp bez uźycia trybu pasywnego nic nie daj ;–(
czasem wgólne nie działa przeglądarka a o dziwo GG tak... a to chyba ten sam port ?
ogólne spowolnienie komputera...
wyłaczyłem ściane ogniową w usługach windowsa nadal to samo , zainstalowałem zonealarm aby jakąś mieć niestety nie waźne czy ZA włączony czy nie... do ftp nie da rady się dostać i internet działa jak zamulony :(
Odinstalowanie SP2 nic nie dało :(
DWA RAZY FORMATOWAŁEM I INSTALOWAŁEM TO SAMO...
brak wirusów NOD32 nie wykrywa
Więc tak uźyłem funkcji SZUKAJ ;–)lecz nie zlokalizowałem odpowiedzi na nurtujące mnie zagadnienia więc jesli ktoś znajdzie to proszę o link.
Sprawa wygląda tak WIN XP PL PROF z doinstalowanym SP2
Ściana ogniowa WIN XP nie działa pisze jedynie źe włączona i po chwili się wyłącza, akutalizacje i program antywirusowy wykrywa poprawnie.
w kaźdym bądź razie internet działa jakby nie mógł choć mam neostrade 786 co nic nie zmienia źe ledwo co się ładują stroeny.
połaczenie total commanderem z jakimś serwerem ftp bez uźycia trybu pasywnego nic nie daj ;–(
czasem wgólne nie działa przeglądarka a o dziwo GG tak... a to chyba ten sam port ?
ogólne spowolnienie komputera...
wyłaczyłem ściane ogniową w usługach windowsa nadal to samo , zainstalowałem zonealarm aby jakąś mieć niestety nie waźne czy ZA włączony czy nie... do ftp nie da rady się dostać i internet działa jak zamulony :(
Odinstalowanie SP2 nic nie dało :(
DWA RAZY FORMATOWAŁEM I INSTALOWAŁEM TO SAMO...
brak wirusów NOD32 nie wykrywa
Odpowiedzi: 13
JN:Teź dostałem z Chipem SP2 ładna niebieska CD ale u mnie piszą tylko nie do odsprzedaźy – o rodzinie i znajomych nie wspominają.
Bo nie o Chipowej mowa, a o tej co ją MS przesyła "na źyczenie".
PS.
EL NINO – jest problem – Teść woli powi od podkładek :wink:
Teź dostałem z Chipem SP2 ładna niebieska CD ale u mnie piszą tylko nie do odsprzedaźy – o rodzinie i znajomych nie wspominają.
Mozesz udostepnic tesciowi – bedzie mial fajna podkladke pod piwo :P :lol: .Rebe:Na opakowaniu najbardziej podobała mi się sugestia coby po instalacji udostępnićp łytę znajmoym i rodzinie :)
godunow – teź mi wczoraj przysłali – taką samą płytę dawał Chip, jako dodatek, a i jakiś special był z nią samoistną.
Poniewaź miałem jakieś niedoróbki to startnąłem SP2 – jako nakładkę na system z SP2 i ....zdziwiłem się, bo poszła instalacja – tym razem bez archiwizacji – miałem jej foldery wywalone.
Błedy plikowe ustapiły.
Coświadczy o tym, źe jednak paczki ściągane z sieci nie są w takich wypadkach najlepszym pomysłem.
PS.
Na opakowaniu najbardziej podobała mi się sugestia coby po instalacji udostępnićp łytę znajmoym i rodzinie :)
Poniewaź miałem jakieś niedoróbki to startnąłem SP2 – jako nakładkę na system z SP2 i ....zdziwiłem się, bo poszła instalacja – tym razem bez archiwizacji – miałem jej foldery wywalone.
Błedy plikowe ustapiły.
Coświadczy o tym, źe jednak paczki ściągane z sieci nie są w takich wypadkach najlepszym pomysłem.
PS.
Na opakowaniu najbardziej podobała mi się sugestia coby po instalacji udostępnićp łytę znajmoym i rodzinie :)
Limak:a gdzie mozna zamówic packa od microsoftu i ile kosztuje???
Kolega niźej podął Linaka A jAK..!! NIE BEDĘ SIĘ POWTARZAŁ
A Sp–2 dostałem za darmo był normalnie w skzynce. pocztowej na listy.. . Nie mylic z emailową..!! !!
Zamówiłem jakieś 2– 3 tygodnie temu na podanym linku
POzdrawiam
Daj sobie spokój z zamawianiem. W kiosku kupisz CHIP , do którego dołączają oryginalną płytkę z SP 2 :wink:
Daj sobie spokój z zamawianiem. W kiosku kupisz CHIP , do którego dołączają oryginalną płytkę z SP 2 :wink:
Przeszukaj forum byla juz o tym dyskusja
Znalazlbys zapewne to >> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22000
a gdzie mozna zamówic packa od microsoftu i ile kosztuje???
Rebe:Zmień instalkę SP2 – nie cąłkiem identyczne, ale b.podobne problemy miałem przy uzywaniu paczki pobranej ze strony kojarzonej z pewnym :wink: forum.
Moźesz SP2 na system z SP2 zainstalowanym nałoźyć zamiast instalować od zera – to teź sprawdząłem, źe jest mozliwe.
Panowie Muszę się pochwalić !! Dostałem od Microsftu przesyłkę !! Windows Xp Servece Pack 2
ZAinstalowałem i sprzęt i prawie wszytko chodzi normalnie. Wcześniej zaciagnełem SP– 2 z Netu i mialem ogromne problemy zwłascza ze sprzętem(kamera karta Tv) pisałem juź o tym :D :D
Acha dodam tylko płytka zawiera prawie 500 Mega .. Dodano pewne dodatki jak przetestje to napisze co to jest..
POzdro...!!
chyab coś nei tak bo jednak formatr nierze wszystko. i psizesz źe formatowales a nie pomoglo. jest to niemoźliwe!!!
Zmień instalkę SP2 – nie cąłkiem identyczne, ale b.podobne problemy miałem przy uzywaniu paczki pobranej ze strony kojarzonej z pewnym :wink: forum.
Moźesz SP2 na system z SP2 zainstalowanym nałoźyć zamiast instalować od zera – to teź sprawdząłem, źe jest mozliwe.
Moze spaczowanie TCP/IP pomoze? (limit polaczen)
Sam gdzies zapodawalem tego patcha :]
Uzyj jeszcze raz opcji szukaj :P
PS. Najlepij instalowac sp2 ze zintegrowanej plyty na czysty dysk/partycje :)
Sam gdzies zapodawalem tego patcha :]
Uzyj jeszcze raz opcji szukaj :P
PS. Najlepij instalowac sp2 ze zintegrowanej plyty na czysty dysk/partycje :)
Strona 1 / 1