Xp – sie zawiesza – dlaczego – pomocy!!

Szanowni koledzy,
Ostatnio instalowalem poprawki pod Xp witryny Microsoft;u – i nagle Xp zaczal sie zawieszac. Wyglada to nastepujaco: ok godzinki pracuje stabilnie pozniej juz nic nie dziala ani klawiatura ani myszka – czy ktos spotkal sie z podobnym problemem? Co jest tego przyczyna – sterowniki do kart graficznej.
Co zrobilem odinstalowalem wszystkie poprawki – wyczyscilem rejestr – przeinstalowalem Windowsa – ale problem nie zniknal. Co mam zrobic po powiem szczerze – juz zaczyna mnie to denerwowac. Pozdrawiam serdecznie i prosze o jakas pomoc.

Odpowiedzi: 3

Widzę, źe nie jestem sam. Teź niedawno aktualizowałem Win XP i mi się zaczął zawieszać. Myślałem, źe to przez Neostradę.
Mówisz, źe wywalenie poprawek nic nie daje?
Pozostaje format ;P
Thomas
Dodano
06.10.2003 15:32:40
Bez poprawek bylo dobrze??Moze jednak na jakiejs innej partycji cos jest z tych poprawek, bo tak tez moglo sie zdazyc.Nie?Przed ich instalacja bylo wszystko spoko?Niesadze aby to ram, jak wczesniej dzialalo.Ale z czasem zobaczymy...
rybka_kuba
Dodano
06.10.2003 15:17:43
Hmmm trudno powiedziec...U mnie all dziala dobrze...a moze to RAM? :roll: pozycz od kogos pamiec i sprobuj na nowych kosciach...pozdro

Jeszcze jedno! BIOS nie potrzebuje czasem uaktualnienia???
poskus
Dodano
06.10.2003 14:42:18
Darek_30
Dodano:
06.10.2003 14:19:06
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1