xp , restarcik:)

mam problema ludzie:) mam sobie kompa durona 850 i mam xp na nim. no i instaluje sobie nową gre np. NFS undergruond. włamczam i .... restart. WHAT IS THAT? nie wiecie co to

Odpowiedzi: 3

Pawek:
Coś mi się kojarzy, źe juź ktoś na tym forum miał podobny problem. I pomogło, o ile dobrze pamiętam, zainstalowanie nowszych sterowników do karty graficznej.

jak rowniez moze pomoc instalacja starszych sterownikow grafiki, innych sterownikow plyty (chipsetu), przelozenie kart w slotach, zastosowanie trybu zgodosci, wylaczenie lub wlaczenie niektorych uslug, wymiana RAMu, itp kilkadziesiat poczynan.
Moze by jeszce zajrzec w podglad zdarzen?
A jedyne sensowne to wlasnie
Rebe:

BSOD z opisem błędu – numer i ew. wskazanie pliku, który system uznaje za ten błąd odpowiedzialny.
Potem zaś juź prosta sprawa – wpisanie oznaczenia błędu w wyszukiwarce i lektura tego co o nim napisano.
adamno
Dodano
02.02.2004 13:12:59
Coś mi się kojarzy, źe juź ktoś na tym forum miał podobny problem. I pomogło, o ile dobrze pamiętam, zainstalowanie nowszych sterowników do karty graficznej.
Pawek
Dodano
02.02.2004 10:49:39
Zapewne masz problem. Z opisu sądząc w sam raz dla wróźki.
Wyłacz automatyczny ponowny rozruch – mój komputer – zaawansowanene – uruchamianie i odzyskiwanie ( w wypadku awarii uruchom ponownie – lub podobnie to brzmi ) odptaszyć. Po tej operacji miast restartu pojawi się BSOD z opisem błędu – numer i ew. wskazanie pliku, który system uznaje za ten błąd odpowiedzialny.
Potem zaś juź prosta sprawa – wpisanie oznaczenia błędu w wyszukiwarce i lektura tego co o nim napisano.
Rebe
Dodano
02.02.2004 09:34:31
kupaczz
Dodano:
02.02.2004 09:17:23
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1