XP przestał odgrywać dzwięki skojrzone ze zdarzeniami.
Najśmieszniejsze jest to, źe odtwarza MP3 i muzykę w filmach, ale w menu "Dzwięki i urządzenia audio" nie ma juź moźliwości odtworzenia nawet oryginalnych jingli Windowsa. Ikona PLAY jest nieaktywna. Czy ktoś ma jakiś pomysł co to moźe być ?
Odpowiedzi: 2
Dziękuję za odpowiedź,ale menu "Dzwięki i urządzenia audio" mam obcykane i tam źadnych pomocnych opcji nie ma :).Po prostu ikona "Play"(podgląd pliku dzwiękowego) jest nieaktywna i reinstall sterowników teź nic nie daje. Zresztą jak pisałem – mp3 i filmy odtwarza bez problemów... Przypominam sobie jednak, źe swego czasu majstrowałem w Panel sterowania/ Narzędzia administarcyjne/ Usługi i chociaź nie wyłączałem źadnych usług związanych z dzwiękiem, to chyba właśniec od tamtego czasu przestało kochanej windzie coś pasować:). Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ??. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Start => Ustawienia => Panel sterowania => Dzwięki i urządzenia audio – i tam se poszukaj a jesli sie nieda to Prawdopodobnie strowniki cza by załadować.
Menadzer urzadzeń i sprawdzamy czy aby czegoś nam nie brakuje. Powodzenia :wink:
Menadzer urzadzeń i sprawdzamy czy aby czegoś nam nie brakuje. Powodzenia :wink:
Strona 1 / 1