XP profesjonalny–JA nie! Prosba o pomoc:)))

Witam,
Szukam pomocy,otóź nie mogę odpalic oryginalnej płytki z Software do Noki 6310i.Jest tam napisane źe jest to Service pack 5 or Niger.Rozumiem ,z tego ,ze aby ja normalnie odpalic trzeba mieć ten Service pack zainstalowany w systemie operacyjnym?Ja mam windowa Xp professional wersja(wiadomo jaka.)Oto dane jakie mam na temat mojego systemu:
Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows XP Professional
Nazwa kodowa systemu operacyjnego Whistler
Język systemu operacyjnego Polski
Typ jądra systemu operacyjnego Uniprocessor Free
Wersja systemu operacyjnego 5.1.2600 (WinXP Retail)
Dodatek service pack systemu operacyjnego Brak

I tak sobie pomyślałem,źeby ściągnąć jakies uaktualnienie z strony Mirosoftu,ale niestety nie mogę,jak to juź wgrywa się to na sam koniec wyskakuje komunikat ze nie zgodny jest klucz programu(to jasne) i nie wiem co robic.A koniecznie musze otworzyc ta płytke z Nokii.Czy jest jakis fachman ,który doradzi mi co mam zrobic w tej sytuacji.Jestem uźytkownikiem komputera ,moja wiedze na ten temat oceniam na dostateczny,dlatego proszę o jasne wskazówki.Bardzo proszę !!!Pozdrawiam serdecznie !!!
Witam,
Szukam pomocy,otóź nie mogę odpalic oryginalnej płytki z Software do Noki 6310i.Jest tam napisane źe jest to Service pack 5 or Niger.Rozumiem ,z tego ,ze aby ja normalnie odpalic trzeba mieć ten Service pack zainstalowany w systemie operacyjnym?Ja mam windowa Xp professional wersja(wiadomo jaka.)Oto dane jakie mam na temat mojego systemu:
Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows XP Professional
Nazwa kodowa systemu operacyjnego Whistler
Język systemu operacyjnego Polski
Typ jądra systemu operacyjnego Uniprocessor Free
Wersja systemu operacyjnego 5.1.2600 (WinXP Retail)
Dodatek service pack systemu operacyjnego Brak

I tak sobie pomyślałem,źeby ściągnąć jakies uaktualnienie z strony Mirosoftu,ale niestety nie mogę,jak to juź wgrywa się to na sam koniec wyskakuje komunikat ze nie zgodny jest klucz programu(to jasne) i nie wiem co robic.A koniecznie musze otworzyc ta płytke z Nokii.Czy jest jakis fachman ,który doradzi mi co mam zrobic w tej sytuacji.Jestem uźytkownikiem komputera ,moja wiedze na ten temat oceniam na dostateczny,dlatego proszę o jasne wskazówki.Bardzo proszę !!!Pozdrawiam serdecznie !!! :D :D :D
Przemo

Przemo :D

Odpowiedzi: 1

Nie chodzi o service pack do Windows.
Jak na razie do Xp wyszedł tylko z numerem 1 :D.
Są dwie moźliwości.
Ta płytka zawiera tylko service packa do softu telefonu,i musisz mieć zainstaloany ten program na dysku w podstawowej wersji.
Albo program gryzie się z Xp i wtedy odpalasz go przez tryb zgodności z 98.
MarcinX
Dodano
13.12.2003 09:18:53
Anonymous
Dodano:
13.12.2003 02:39:44
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1