Xp Profesional

Do Xp Profesional nie trzeba źadnych craców !!! :mrgreen:

Odpowiedzi: 3

Menelutor ma 100% racji a nawet 200%. Ja uźywam xp dopiero od 3 miechów, jak włączam komp rano to wyłączam o 2 – 3 w nocy, czasem nawet wogóle. Cały czas ciągnę filmy, i inny stuff, i nic się nie dzieje, dodam, źe nie instalowałem źadnych programów antyszpiegowskich, a niech se patrzą mi to wisi. Połowa mojego miasta ma tę samą wersję z tym samym serialem i nic się nie dzieje. Nie ma się czym martwić.
Dlaczego tak łatwo było skopiować poprzednie wersje winzgrozy, ano temu źeby jak najwięcej ludzi miało win. A te zabezpieczenia z win xp home to tylko tak na pokaz chyba, przyd uźędem antypirackim w USA. No i wkońcu wypuścili xp pro wer. korp. źeby moźna było sobie win kopiować.
SLAY3R
Dodano
16.08.2002 22:43:33
Ja lece na xp pro od jakiegos pol roku i caly czas na necie siedze i nic sie nie dzieje. Poza tym nie wiem czy chcialoby sie isc im do Ciebie na chate i lapac cie na tym jak masz pirackiego XP. Musieliby sie przejsc do 100 MLN mieszkan!! wiec raczej nie bedzie z tego zadnych konsekwencji. Tylko moesz miec w przyszlosci ograniczenia do sieci .NET jak microsoft caly czas tworzy . Ael nie przejmowalbym sie tak tym!!
B3T0N
Dodano
16.08.2002 18:49:44
y y nie trzeba – no wlasnie czy mogl by mi to raz a dokladnie wytlumaczyc – mam xp profesional – czy mam sie czegos obawiac ?? – czy moga mnie namierzyc ??
jestem caly czas on line wiec maja jak – prosze o pomoc, bo jak nie to wroce do 98 SE :((((((((((((((
qbas2
Dodano
16.08.2002 17:39:23
Mini
Dodano:
16.08.2002 14:39:21
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1