xp prof i xp sp2 – problemy z udostepnianiem netu i nie tylk
Panowie taki problem – komp główny czyli ten z 2 kartami sieciowymi xp profes.. komp 2 xp sp2 sieć jest pinigi chodzą wszystko przegladam itd ale jak chce polączyc się z netem to lipa. źaden z kompów nie łaczy się połączenie sieciowe 2 udostepnione ikona z raczka i połączeniem. Natomiast jak na kompie xp profes.. tym który ma za zadanie udostepniac net wyłącze połączenie sieciowe nr 2 to w tym kompie net jest. Co wy na to. Net mam z kablówki w kompie xp profes ... mam karte z której kablówka czyta mag adres i za pomoca tej karty sie łącze. Moze ktos mi pomoźe bo ja nie mam pojęcia co ztym zrobić.
Odpowiedzi: 4
Ale ja sie nie obawiam niczego. Tylko te powolne odpowiedzi troche mnie męczą poniewaź nie zawsze mam czas na zabawe z kompem.
Wybacz, ale nie udzielam sie na GG. Tu jest odpowiednie miejsce na konsultacje i na poprawienie bledow. Nie masz sie czego obawiac, jestes w sieci kablowej i nie masz adresu zewnetrznego – mozesz smialo podac pokazane ustawienia.
moźesz mi podać gg na piva bede w chacie około 16 tej takze bym przy wspólnej konsultacji z Tobą poprawił błedy.
Bankowo zle powpisywane adresy.
W Uruchom –> cmd+Enter i pozniej ipconfig/all
Oczywiscie na jednym i drugim. Podaj tu co Ci wypisze.
W Uruchom –> cmd+Enter i pozniej ipconfig/all
Oczywiscie na jednym i drugim. Podaj tu co Ci wypisze.