Xp pro sp2 problem z javą
Witam jak pisałem w temacie jest problem z java na xp pro z sp2 ,przeczytalem posty na temat javy nawet te z maja i wczesneijsze i korzystałem z wszystich rad i nic nie działa.... :roll: , tzn opcje internetowe /zaawansowane/ nie ma w ogole opcji Microsoft VM ,w opcje internetowe/zabezpieczenia/ustawienia poziomu niestandardowego nie ma w ogole opcji uprawnien javy
.Wczesniej przy wejsciu na np czata na onecie wywalilo ze brak aplikacji javy (czy jak to tam) wiec sciaglem i zainstalowalem ,ale nie ma, jak widać i juz sie zgubiełm...wiec moze wy mi cos powiecie na ten temat ,o co bym bardzo prosił :D
.Wczesniej przy wejsciu na np czata na onecie wywalilo ze brak aplikacji javy (czy jak to tam) wiec sciaglem i zainstalowalem ,ale nie ma, jak widać i juz sie zgubiełm...wiec moze wy mi cos powiecie na ten temat ,o co bym bardzo prosił :D
Odpowiedzi: 4
ok z Java sobie poradzilem i jest good :) ..ale znow mam problem z gg na drugim profilu sa dwa profile jeden admin i jeden urzytkownik z ograniczeniami i na tym drugim nie dziala gg ani tlen :? ..ustawilem drugie konto na admin i tez lipa nic ni edziala oprucz przegladarki :wink: ,nie wiem jak ustawic czytam na szukajce ,ale narazi enic nie znalazlem :roll:
zadna roznica dla mnie czy od suna czy nie ,byle by dzialalo :?
Mze zainstaluj Jave od SUNa :idea:
www.sun.com
www.sun.com
Odinstaluj wszystko co znajdziesz i jest związane z javą – dokładnie,restart kompa.
Wchodzisz do właściwości internet – zaawansowane i kliknij przywróć domyślne i jak się java poprawnie zainstaluje tu będzie wpis i ma być zaptaszony.
Teraz pobierasz najnowszą wersje instalujesz,restart kompa i sprawdzasz.
W przeglądarce internetu wszystko ustaw na domyślne.
Wchodzisz do właściwości internet – zaawansowane i kliknij przywróć domyślne i jak się java poprawnie zainstaluje tu będzie wpis i ma być zaptaszony.
Teraz pobierasz najnowszą wersje instalujesz,restart kompa i sprawdzasz.
W przeglądarce internetu wszystko ustaw na domyślne.
Strona 1 / 1