XP Pro. a Win Me ?
Od tygodnia kiedy zakupiłem komp. i zainstalowałem XP Profesjonal źycie stało sie moim utrapieniem wszystko jest nie tak jak sobie wyobrazałem mój sprzet wygląda w skrócie tak :
AthlonXP 1700+
Soltek SL–75FRN2–RL
Kingstony Hyper–X 2x256
HDD SEAGATE 80GB 7200,7
Radeon 9500 Pro , Hercules 3D Prophet 128MB DDR TV/DVI
Zaczne od momentu otiwerania pojawia sie opcja w której mam czekac pare sekund chyba ze 25 aby system zadziałał!!! czy to normalne. Gry zainstalowane zadne no prawie zadne nie startuja przy instalacji gry (juz nie pamietam jakiej) wyskoczył komunikat o zainstalowanie sterownków ATI ? dźwiek raz jest a raz go niema itd. i itp.
mam mozliwość sprawdzenie tychze gier programów DivX na komp. sprzed 4 lat i tam wszystko startuje a tu od początku problemy.
Chce zaznaczyc ze system sam instalowałem a komp. był przygotowany do odpalenia.
czy moze zmienic system na ten który posiadałem i posiadam obecnie w drugim komp. "Win Me"
AthlonXP 1700+
Soltek SL–75FRN2–RL
Kingstony Hyper–X 2x256
HDD SEAGATE 80GB 7200,7
Radeon 9500 Pro , Hercules 3D Prophet 128MB DDR TV/DVI
Zaczne od momentu otiwerania pojawia sie opcja w której mam czekac pare sekund chyba ze 25 aby system zadziałał!!! czy to normalne. Gry zainstalowane zadne no prawie zadne nie startuja przy instalacji gry (juz nie pamietam jakiej) wyskoczył komunikat o zainstalowanie sterownków ATI ? dźwiek raz jest a raz go niema itd. i itp.
mam mozliwość sprawdzenie tychze gier programów DivX na komp. sprzed 4 lat i tam wszystko startuje a tu od początku problemy.
Chce zaznaczyc ze system sam instalowałem a komp. był przygotowany do odpalenia.
czy moze zmienic system na ten który posiadałem i posiadam obecnie w drugim komp. "Win Me"
Odpowiedzi: 4
a moze to sp1 ja tego nie instaloałem ?
Na poczatek proponuje wejsc do biosu i wlaczyc opcje "Load Optimized Defaults" albo cos w tym stylu. Jesli to nie zda egzaminu, to, jesli nie masz plomb na obudowie, to otworz obudowe i poszukaj gniazda zailania na plycie glownej. Obok nie go jest drugie tylko 4–pinowe. Jesli do niego nie jest nic podpiete, to poszukaj odpowiedniej wtyczki wystajacej z zasilacza i wepnij tam. Powinno pomoc.
Jesli jednak nie, to nie wiem...
Jesli jednak nie, to nie wiem...
oczywiscie ze tak !! wtrakcie ich instalowania były tez kłopoty
A masz wszystkie stery :roll:
Strona 1 / 1