XP–kowski pasek zadań
Mam problem :/ Mój pasek zadań zrobił się taki klasyczny... a nie taki jak to ma miejsce w XP–ku :) Troszke mi to przeszkadza... :/ Jak mozna to naprawic ?! W zalacziku wysylam fragment mojego paska zadań...
Odpowiedzi: 6
To nic nie da. Miałem teź taki przypadek, ale to była moja wina bo zainstalowałem programik i coś w nim pokopałem. On widocznie teź. Próbowałem zrobić to co napisałeś i bez skutku.
sprobuj prawym na pulpicie wlasciwosci/wyglad/ i tam gdzie jest okna i przyciski zmien na styl systemu windows xp
Na załączonym przez ciebie Pasku zadań widać źe instalujesz WindowBlind czyli moim zdaniem nakopałeś coś z tym programem, więc sam musisz pogłówkować co tam takiego zrobiłeś ;)
Mój Komputer :arrow: Właściwości :arrow: Zaawansowane :arrow: Wydajność/Ustawienia
oraz
Panel sterowania :arrow: Narzędzia administracyjne :arrow: Usługi :arrow: Kompozycje ( Właczyć/Tryb uruchamiania automatyczny ) :arrow: Restart systemu.
Sprawdz w tych miejscach.
oraz
Panel sterowania :arrow: Narzędzia administracyjne :arrow: Usługi :arrow: Kompozycje ( Właczyć/Tryb uruchamiania automatyczny ) :arrow: Restart systemu.
Sprawdz w tych miejscach.
No dobra... bylem juz w ustawieniach i tam pokazuje ze mój pasek wyglada "normalnie", a w rzeczywistosci tak nie jest :/ I komputer nie chodzi mi w trybie awaryjnych :D
Start>Ustawienie>Pasek zadań i menu Start i tam powinno być co chcesz. Dodam, źe w trybie awaryjnym równieź występuje taki pasek.
Strona 1 / 1