Xp + karta sieciowa i DSL

Czesc – mam problem odkad zalozylem sobie nowego neta... zalozylem z Dialogu DSL 1Mb i podlaczylem karte sieciowa... i odkad laczy mi sie z siecia po okolo 1–2 minuty wyskakuje mi komunikat ze system wykonal nieprawidlowa operacje czy cos w tym stylu w system32/lsas.exe (dokladnie nie pamietam co tam pisalo) i system w ciagu minuty sie restartuje.. i tak w kolko.
wczesniej nie bylo takich problemow jak mialem isdn. – czy to cos moze byc z polaczeniem TCP/IP?? jakies uaktualnienia trzeba sciagnac, jak tak to jakie? nie mam ani SP1 ani SP2.
Dzieki za wszelka pomoc, bo w tym momencie jestem bezsilny a wykluczylem juz niesprawny sprzet (nowa k.sieciowa)
ps. system windows xp prof
Pozdrawiam
Piotrek

Odpowiedzi: 3

dzieki za pomoc – juz naprawilem wszystko i zainstalowalem do tego SP2 .. i jak na razie jest wszystko ok – mam nadzieje ze jak najdluzej :)
Nygers
Dodano
12.11.2004 21:49:45
Nygers:
.... wyskakuje mi komunikat ze system wykonal nieprawidlowa operacje czy cos w tym stylu w system32/lsas.exe (dokladnie nie pamietam co tam pisalo) i system w ciagu minuty sie restartuje.. i tak w kolko.
jakies uaktualnienia trzeba sciagnac, jak tak to jakie? nie mam ani SP1 ani SP2.

Prócz szczepionki na robale przynajmniej jedno uaktualnienie (SP1) jest bardziej niź wskazane , by było w systemie.
Seeker
Dodano
12.11.2004 19:23:41
sciągnij łatke na Sasser'a i Blaster'a. www.mks.com.pl POWINNO pomóc...:)
walk
Dodano
11.11.2004 21:30:04
Nygers
Dodano:
31.10.2004 19:09:12
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1