xp juź mnie wnerwia!
xp juź mnie wnerwia! Chciaź na innym winie juź mi się źle pracuje :P Niewiem co robić. Mam sdi i kiedy wchodze na strone to uźywane jest 100% mojego sdi, ale jak chcem pograć w q3a przez internet to uźywam tylko 20% mojegho sdi przez co strasznie mi sie wiesza wszystko a nawet grać nie moge. Dlaczego uźywa tylko 20 % mojego sdi?? Wyłączyłem automatyczną aktualizacje i tak nie pomogło. Pomocy!!!
Odpowiedzi: 6
powiem ci tak ja mam neo i od mniej wiecej początku kwietnia zauwaźyłem spadek transferu winie za to tpse bo któź inny by mieszał :x
to dlaczego juź nie grasz?? I kto mi odpowie na pytanie co z moim netem?? Jeszcze do niedawna chodziło zaje....
to dlaczego juź nie grasz?? I kto mi odpowie na pytanie co z moim netem?? Jeszcze do niedawna chodziło zaje....
:arrow: Odrzyły wspomnienia jak sie grało w Quake po 5 h. dziennie to było coś Jump na Rocket laucncher , wchodzenie po ścianach na Plasma gun , i ta cudowna broń Railigun 80 % skuteczności :) to były czasy aź łza sie w oku kręci :( takim grą to powinni pomniki stawiać :mrgreen:
Nawet jak ci bedzie uźywać 100 % to i tak bedziesz miał takiego Pinga źe i tak w Q nie pograsz przez internet lepiej pograj sobie z kumplami na Lanie w tedy to jest WYPAS :)
Strona 1 / 1