XP i VISTA
Witam na dycku C mam XP zainstalowałem VISTE na dysku D z wyborem systemu po restarcie kompa nie ma problemu lecz gdy jestem na viscie i wejde na dysk C to widac pijki z VISTY a jak klikne na dysk D to wszystkie pliki sa z XP dodam ze po przejsciu na XP tego problemu nie ma.
Odpowiedzi: 4
No to lipa ale dzieki za wyjasnienie
To jest normalne; mam tak samo niezależnie na której partycji zainstalujesz viste to jeżeli korzystasz z tego systemu to jest on zawsze na C, choć z pod drugiego sytemu jest na innej partyji poprostu sam sytem oznacza sobie partycje u mnie jest to samo z punktu widzenia "XP" Viste mam na I a pod Vistą ta sama partycj to C.
Troszkę irytujące ale niewiem jak to można zmienić tak aby partycje miały te same oznaczenia z pod obydwu systemów.
Moze tak panie rebe jest komputer a na nim dyck C i D na pierwszym jest XP a na dysku D zainstalowałem VISTE jak pisałem wcześniej z wyborem systemu przy uruchamianiu komputera nie ma problemu natomiast problem powstaje w momecie kiedy jestem na dysku D tam gdzie jest VISTA klikając na ten dysk i otwierając go widze wszysykie pliki które są na XP natomiast klikając na dysk C tam gdzie jest fizycznie zainstalowany XP widac wszystkie pliki z VISTY bardziej obrazowo nie potrafie tego opisac. POZDRAWIAM!!!
Z przykrością konstatuję, że moja zdolność percepcji jest znikoma.
Nawet nie będe udawał, że mam ochotę odmyslać się co ten bełkot [quote]Witam na dycku C mam XP zainstalowałem VISTE na dysku D z wyborem systemu po restarcie kompa nie ma problemu lecz gdy jestem na viscie i wejde na dysk C to widac pijki z VISTY a jak klikne na dysk D to wszystkie pliki sa z XP dodam ze po przejsciu na XP tego problemu nie ma. [/quote] może znaczyć.
Strona 1 / 1