xp home edition,mostek sieciowy, internet

Witam,pytanie jest jedno czy przy xp home edition istnieje mozliwosc udostepniania internetu wszystkim stacjom roboczym(np.podzielenie sdi na 10 uzytkownikow)wspomne ze pod linuxem u mnie dziala bez zarzutów jednak pod xp na niektorych kompach w lanie nie mozna odtworzyc strony czy wiaze sie to z jakims wewnetrzym firewallem?Prosze o pomoc
Z GORY DZIEKI
POZDRO. :P

Odpowiedzi: 8

jedyny koles który obczaja naprawde świat windowsów jest el nino i dla niego respect pozostali chociaź są księgowymi czy nawet ba telefinformatykami nie dorastają mu do paznokcji tak wiec gęba w kubel EL NINO RULEZZZZZZZZZZ

Jeźeli nie zmienisz sposobu porozumiewania się na forum to mogą Cię niespodzianki spotkać.
Ta zmiana ma dotyczyć zarówno formy wypowiedzi, jak i zasady edytowania postów.

Rebe
and1
Dodano
07.07.2004 10:48:28
chyba wam chlopaki zwoje na mozgu sie wyprostowaly
uwazacie sie ekspertow do sieci troche przystopujcie bo kto jest dziecinny albo kto moze chlebka zjesc do chyba wy tacy prawdziwi wyjadacze w dziedzinie windosow :):):):)
and1
Dodano
07.07.2004 09:43:17
oczywiscie, ze istnieje taka mozliwosc. jezeli jednak zalezy ci na w miare stablinej pracy i dostepnie do netu to polecam program winrouter.
co do tego ze windowsy sa do dupy to faktycznie jestes jeszcze bardzo dziecinny...
Szymon Grabiński
Dodano
06.07.2004 22:34:11
Wybacz, ale chyba sie nie dogadamy.
Jak to jest w koncu ? Laduja sie te strony czy tez nie ? W pierwszym poscie piszesz ze niektore maszyny w LANie maja klopoty z otwieraniem stron a teraz znowu piszesz ze wszystkie strony sie laduja. To ze sie laduja przez brame to ja wiem, bo innej mozliwosci nie maja.
Zadalem Ci konkretne pytanie – czy na tych niektorych komputerach nie laduja sie wszystkie czy tylko niektore strony ?

Natomiast o tym co jest do dupy a co rulez nie bede rozmawial. Duzo chlebka jeszcze musisz zjesc w trakcie nauki, aby powiedziec cokolwiek na ten temat. A jesli Windows nie pasi, to masz prosty wybor.
EL NINO
Dodano
06.07.2004 18:17:39
laduje wszystkie strony przez brame internetowa
dhcp dziala pozatym windowsy sa do du.. LINUX RULES
and1
Dodano
06.07.2004 15:30:50
Ja tez nie lapie obczajki i mam pytanie: wszystkich stron, czy tylko niektorych ?

Gdyby to byla zasluga jak piszesz "wewnetrznego firewalla", to internetu nie byloby na zadnej maszynie.
EL NINO
Dodano
06.07.2004 15:06:32
nie chodzi mi o to sprobuj tutaj wiem co to jest udostepnianie pytam sie czy moze byc wlaczony jakis wewnetrzyny firewall czytaj temat od konca do poczatku jak nie lapiesz obczajki
and1
Dodano
06.07.2004 12:14:55
Spróbuj tutaj:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=12707&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Marycha
Dodano
06.07.2004 11:56:52
and1
Dodano:
06.07.2004 09:41:14
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1