xp home edition,mostek sieciowy, internet
Witam,pytanie jest jedno czy przy xp home edition istnieje mozliwosc udostepniania internetu wszystkim stacjom roboczym(np.podzielenie sdi na 10 uzytkownikow)wspomne ze pod linuxem u mnie dziala bez zarzutów jednak pod xp na niektorych kompach w lanie nie mozna odtworzyc strony czy wiaze sie to z jakims wewnetrzym firewallem?Prosze o pomoc
Z GORY DZIEKI
POZDRO. :P
Z GORY DZIEKI
POZDRO. :P
Odpowiedzi: 8
jedyny koles który obczaja naprawde świat windowsów jest el nino i dla niego respect pozostali chociaź są księgowymi czy nawet ba telefinformatykami nie dorastają mu do paznokcji tak wiec gęba w kubel EL NINO RULEZZZZZZZZZZ
Jeźeli nie zmienisz sposobu porozumiewania się na forum to mogą Cię niespodzianki spotkać.
Ta zmiana ma dotyczyć zarówno formy wypowiedzi, jak i zasady edytowania postów.
Rebe
Jeźeli nie zmienisz sposobu porozumiewania się na forum to mogą Cię niespodzianki spotkać.
Ta zmiana ma dotyczyć zarówno formy wypowiedzi, jak i zasady edytowania postów.
Rebe
chyba wam chlopaki zwoje na mozgu sie wyprostowaly
uwazacie sie ekspertow do sieci troche przystopujcie bo kto jest dziecinny albo kto moze chlebka zjesc do chyba wy tacy prawdziwi wyjadacze w dziedzinie windosow :):):):)
uwazacie sie ekspertow do sieci troche przystopujcie bo kto jest dziecinny albo kto moze chlebka zjesc do chyba wy tacy prawdziwi wyjadacze w dziedzinie windosow :):):):)
oczywiscie, ze istnieje taka mozliwosc. jezeli jednak zalezy ci na w miare stablinej pracy i dostepnie do netu to polecam program winrouter.
co do tego ze windowsy sa do dupy to faktycznie jestes jeszcze bardzo dziecinny...
co do tego ze windowsy sa do dupy to faktycznie jestes jeszcze bardzo dziecinny...
Wybacz, ale chyba sie nie dogadamy.
Jak to jest w koncu ? Laduja sie te strony czy tez nie ? W pierwszym poscie piszesz ze niektore maszyny w LANie maja klopoty z otwieraniem stron a teraz znowu piszesz ze wszystkie strony sie laduja. To ze sie laduja przez brame to ja wiem, bo innej mozliwosci nie maja.
Zadalem Ci konkretne pytanie – czy na tych niektorych komputerach nie laduja sie wszystkie czy tylko niektore strony ?
Natomiast o tym co jest do dupy a co rulez nie bede rozmawial. Duzo chlebka jeszcze musisz zjesc w trakcie nauki, aby powiedziec cokolwiek na ten temat. A jesli Windows nie pasi, to masz prosty wybor.
Jak to jest w koncu ? Laduja sie te strony czy tez nie ? W pierwszym poscie piszesz ze niektore maszyny w LANie maja klopoty z otwieraniem stron a teraz znowu piszesz ze wszystkie strony sie laduja. To ze sie laduja przez brame to ja wiem, bo innej mozliwosci nie maja.
Zadalem Ci konkretne pytanie – czy na tych niektorych komputerach nie laduja sie wszystkie czy tylko niektore strony ?
Natomiast o tym co jest do dupy a co rulez nie bede rozmawial. Duzo chlebka jeszcze musisz zjesc w trakcie nauki, aby powiedziec cokolwiek na ten temat. A jesli Windows nie pasi, to masz prosty wybor.
laduje wszystkie strony przez brame internetowa
dhcp dziala pozatym windowsy sa do du.. LINUX RULES
dhcp dziala pozatym windowsy sa do du.. LINUX RULES
Ja tez nie lapie obczajki i mam pytanie: wszystkich stron, czy tylko niektorych ?
Gdyby to byla zasluga jak piszesz "wewnetrznego firewalla", to internetu nie byloby na zadnej maszynie.
Gdyby to byla zasluga jak piszesz "wewnetrznego firewalla", to internetu nie byloby na zadnej maszynie.
nie chodzi mi o to sprobuj tutaj wiem co to jest udostepnianie pytam sie czy moze byc wlaczony jakis wewnetrzyny firewall czytaj temat od konca do poczatku jak nie lapiesz obczajki
Spróbuj tutaj:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=12707&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=12707&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Strona 1 / 1