XP Home a XP Pro

Mam w domu oryginalną wersję WinXP Home Edition i pirata WinXP Professional..
Którą według was wersję mam zainstalować??

Odpowiedzi: 8

Ja wam powiem tak: Windows Home Edition to jest totalne dno. Wiadomo niby fajne, ale jest pozbawione wielu bardzo poźytecznych komponentów. Dlatego instaluj PIRACIE :D PIRATA :P.
NetManek
Dodano
14.07.2003 22:46:11
Dzieki wam...
Zainstalowalem XP Home a oprocz tego RedHat'a 9 i jest oki :P
matid
Dodano
30.05.2003 18:27:58
Nie ma sprawy.
SLAY3R
Dodano
28.05.2003 22:56:08
Podziękowania dla SLAY3R za pomoc na pw. :wink:
aligator
Dodano
28.05.2003 17:08:32
no mniej więcej SLAY3R tak to miało wyglądać, ale juź mi się nie chce resetować kompa źeby wchodzić do drugiego systemu i robię cały czas na swoim. drugi zostawiłem dla reszty domowników, mam święty spokój i nikt mi w niczym nie grzebie, zero wstępu na mój system. co do miejsca na dysku to na razie nie mam się czym martwić, dysk 60 gb a zajęte mam na razie 15 gb. a mógłbyś mi mniej więcej tak krótko strescić jak zrobić drugi system na wirtualu, bo nie mam o tym pojęcia, moźe się kiedyś przyda.

pozdrawiam... 8)
aligator
Dodano
27.05.2003 13:26:42
Mniemam, źe aligator jednego xp uźywasz do normalnego codziennego uzytku, a drugiego do eksperymentów z oprogramowaniem itp. (Nie lepiej byłoby zainstalować drugiego xp'ka na wirtualu). Mniejsza o to trzymanie 2 systemów takich samych wręcz (bo home jest tylko trochę uboźszy w sprawach konfiguracji [i tak większości tych dodatkowych funkcji w pro pewnie nie wykoźystasz]), do codziennego uźytku nie potrzebne, mnie byłoby napewno nie potrzebne. a i miejsca na dysku szkoda. Jak masz oryginała home to instaluj.
SLAY3R
Dodano
27.05.2003 04:26:07
Mniemam, źe aligator jednego xp uźywasz do normalnego codziennego uzytku, a drugiego do eksperymentów z oprogramowaniem itp. (Nie lepiej byłoby zainstalować drugiego xp'ka na wirtualu). Mniejsza o to trzymanie 2 systemów takich samych wręcz (bo home jest tylko trochę uboźszy w sprawach konfiguracji [i tak większości tych dodatkowych funkcji w pro pewnie nie wykoźystasz]), do codziennego uźytku nie potrzebne, mnie byłoby napewno nie potrzebne. a i miejsca na dysku szkoda. Jak masz oryginała home to instaluj.
SLAY3R
Dodano
27.05.2003 04:26:07
jak bym tak miał to bym sobie na pewno wrzucił oba, bo teraz mam 2xXP Pro. a tak dla Ciebie to chyba lepszy oryginał, jak bym nie lubił kombinnować to bym raczej wrzucił Home. zręsztą na Centrum XP masz przewodnik po wersjach http://www.centrumxp.pl/windows/wersje/roznice/index.php poczytaj sobie...
aligator
Dodano
27.05.2003 02:47:28
matid
Dodano:
26.05.2003 21:27:47
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1