Xp-> Vista. Maile z outlook espress
Heyah!
Zastanawiam się nad przejściem z Xp na Viste. Jedyny problem w tym,że nie mogę nigdzie znaleźć informacji co zrobić aby przenieść pocztę z outlooka express do visty. Czy któryś z szanownych forumowiczów jest mi w stanie pomóc?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
-
<P>Oczywiście,że próbowałem,ale za każdym razem wywalało mi błąd. Próbowałem przenieśc pliki z folderu gdzie outlook je magazynuje i zaimportowac je w Viscie,ale to również nie zdało egzaminu,bo dostawalem komunikat,ze podana lokalizacja nie zawiera plików.</P> <P>Wpadłem na inny pomysł:), zainstalowałem Outlooka z offica xp, wyeksportowalem do niego, z niego zrobilem kopie zapasowa i teraz na Viscie zainstalowalem tego samego outlooka z offica, zaimportowalem z outlooka maile do klienta pocztowego z Visty i smiga az milo:).</P> <P>Pozdrawiam</P>
[quote=kuki23]Po uaktualnieniu z Windows XP do Windows Vista wszystkie wiadomości z programu Outlook Express są importowane automatycznie przez program Poczta systemu Windows (następcy Outlook Express).[/quote] Nom, ewentualnie można skorzystać z Windows Easy Transfer.