xp dwa razy na jednym dysku
czesc
mam problem z moim xp jeszcze do niedawna mialem xp home und xp professionel na jednym dysku, ale zaczelo mi brakowac miejsca i sformatowalem xp home ...i stalo sie
nie moge wystartowac xp professional
" ndlr nie znaleziony"
probowalem z mbr fix mbr fix boot i nic
jest jakas mozliwosc zeby bez ponownego instalowania xp (ja tam mam chyba z kilka ton roznych rzeczy to by byla kleska) tak to zorganizowac zeby mogl normalnie wystartowac , jakis mbr master albo cos takiego
prosze o pomoc
pozdrawiam
mam problem z moim xp jeszcze do niedawna mialem xp home und xp professionel na jednym dysku, ale zaczelo mi brakowac miejsca i sformatowalem xp home ...i stalo sie
nie moge wystartowac xp professional
" ndlr nie znaleziony"
probowalem z mbr fix mbr fix boot i nic
jest jakas mozliwosc zeby bez ponownego instalowania xp (ja tam mam chyba z kilka ton roznych rzeczy to by byla kleska) tak to zorganizowac zeby mogl normalnie wystartowac , jakis mbr master albo cos takiego
prosze o pomoc
pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
mozna i tak ja podalem najbezpieczniejszy sposb a drog dojscia zawsze jest wiele :lol: 'bez wała' i bez krzyku ;)
PO JAKIEGO WAŁA
WYSTARCZY ZE ZASTOSUJESZ OPCJE Z KONSOLI ODZYSKIWANIA SYSTEMY BOOTCFG /ADD
WYSTARCZY ZE ZASTOSUJESZ OPCJE Z KONSOLI ODZYSKIWANIA SYSTEMY BOOTCFG /ADD
zacznij instalowac jeszcze raz system i przerwij mu po pierwszym restarcie. Oczywiscie instaluj w innym katalogu a najlepoiej partycji potem zmieniasz w boot.ini odwolania
Strona 1 / 1