Xnview czy Irfan view??
Która przegladarka grafiki jest lepsza z wyzej wymienionych? I dlaczego?
Musze jakas wybrac, a nie wiem na która sie zdecydowac. :)
Musze jakas wybrac, a nie wiem na która sie zdecydowac. :)
Odpowiedzi: 9
fidelio:Ale Irfan jest chyba szybszy z tego co zauwazylem. :)
racja jest o wiele szybszy od wyźej wymienionych...
Łatwy interfejs, ale wszystkie potrzebne opcje są na miejscu.
Do tej pory uzywałem Xnview i jest bardzo dobra. Ale zainstalowałem tez ostanio Irfana i mi sie spodobał. :) Stad te pytanie. :idea: A ACD See jest gorszy od tych dwóch przegladarek. Z kilku powodów. Jest za duuzym kombajnem, smieci w systemie, i jest płatny. A ja staram sie uzywac oryginałów. Wiec ten ostatni argument jest wazny. :!:
Cbhyba przejde na Irfana, chociaz Xnvuiew tez mis ei bardzo podoba. Ale Irfan jest chyba szybszy z tego co zauwazylem. :)
Cbhyba przejde na Irfana, chociaz Xnvuiew tez mis ei bardzo podoba. Ale Irfan jest chyba szybszy z tego co zauwazylem. :)
Ja uzywam XnView i jestem z niego zadowolony, dla zobrazowania zainstalowalem wczoraj ACDsee6.0 PowerPack i jednak dla moich poczeb przydatniejszy jest XnView bardziej przejzysty, no i interfejs w ojczystym jezyku.
IrfanView kiedys uzywalem i tez mi sie podobal, ty wybierz w zaleznosci do czego ma ci sluzyc.
Jezeli jesteś fotografem ,pasjonatem zdjęć,profesjonalistą i znasz angielski to polecam ACDsee6.0 PowerPack
IrfanView kiedys uzywalem i tez mi sie podobal, ty wybierz w zaleznosci do czego ma ci sluzyc.
Jezeli jesteś fotografem ,pasjonatem zdjęć,profesjonalistą i znasz angielski to polecam ACDsee6.0 PowerPack
Ja zaś uźywam tego – z tych dwóch – na który mi się akurat kliknie :lol:
IrfanView mi osobiscie nie przypadl do gustu.
XnView jeszcze nie uzywalem.
ACDsee jest jak dla mnie najleprzy. :D
XnView jeszcze nie uzywalem.
ACDsee jest jak dla mnie najleprzy. :D
ACDSee 3.0 , jest najlepszy!!! Nie ma potrzeby uzywac ''klonow'' , jak mozna uzywc orginalnego programu. Roznica jest tylko w tym , ze XnView jest darmowy i w ojczystym jezyku , a ten pierwszy platny. Z tym , ze ............ , nie ma problemu ze znalezieniem czegos w sieci :) XnView, taki prosty z lat 30 wyglad ma :) , Nie cofamy sie , lecz mkniemy do przodu. Wybor jednak nalezy do uzytkownika. Pewnie jeden i drugi program ma swoje zalety i wady. Te kazdy widzi u siebie w komputerze.
Pozdrawiam :lol:
Pozdrawiam :lol:
mnie irfan podoba sie dlatego, ze szybko chodzi i jest prosty w obsludze
Ja wolę IrfanView :P A dlaczego... Tak jakoś... Lepszej przeglądarki nie potrzebuję po prostu (o ile jest lepsza :roll:). Natomiast kiedyś XnView teź miałem... Jakieś 15 minut – w ogóle mnie nie przekonał. Nie wiem po co te 400 formatów skoro uźywa się i tak kilkunastu... :twisted:
XnView – a to daletego ze to niemalze klon ACDSee :lol:
Poza tym obsluguje ponad 400 formatow plikow graficznych i nie tylko (takze mp3 i avi)
Poza tym obsluguje ponad 400 formatow plikow graficznych i nie tylko (takze mp3 i avi)
Strona 1 / 1