Wyswietlanie uźytkowników w sieci
Witam
Jak zmienić sposób wyświetlania uźytkowników w sieci :?: Obecnie podczas wyswietlania jako lista widoczny jest opis a następnie w nawiasie nazwa komputera. Co zrobić aby było odwrotnie lub aby wyswietlała sie sama nazwa komputera bez opisu.
Dzieki
––
grzana
Jak zmienić sposób wyświetlania uźytkowników w sieci :?: Obecnie podczas wyswietlania jako lista widoczny jest opis a następnie w nawiasie nazwa komputera. Co zrobić aby było odwrotnie lub aby wyswietlała sie sama nazwa komputera bez opisu.
Dzieki
––
grzana
Odpowiedzi: 6
Aczkolwiek ten co pisze, źe "dupkó* takich nie widział" nie umie spojrzeć w lustro, bo boi się prawdy wynikającej z odbicia 8)
leberr:grzana, niektórym te madrości az kipia z łba a i tak sie od nich nic nie dowiesz... pisza tylko po to zeby pisać, jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem
leberr – forma Twoich wypowiedzi odbiega od przyjętej na forum. Traktuj to jako ostrrzeźenie i albo się dostosuj, albo liczba for , na których jesteś zostanie zredukowana.
Twój kaźdy post nie na temat będzie usuwany.
leberr:jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem
Na pewno spotkałeś ale zapomniałeś ,to wszystko przez Alzheimera :lol:
Pewnie tam teź cię nie lubią :mrgreen:
grzana, niektórym te madrości az kipia z łba a i tak sie od nich nic nie dowiesz... pisza tylko po to zeby pisać, jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem
No tak ....
Powiedzieć byle by powiedzieć ... :D
Po pierwsze to wyświetlanie jest ustawione jako "lista" i o takim tutaj jest mowa. A nie o "szczegóły"
Po drugie zmiana z "lista" na "kafelki" powoduje zmiane tylko i wyłącznie wielkości ikonek. opis zostaje niezmienny. A przecieź chodzi mi o zmiane formy wyświetlania opisu.
Powiedzieć byle by powiedzieć ... :D
Po pierwsze to wyświetlanie jest ustawione jako "lista" i o takim tutaj jest mowa. A nie o "szczegóły"
Po drugie zmiana z "lista" na "kafelki" powoduje zmiane tylko i wyłącznie wielkości ikonek. opis zostaje niezmienny. A przecieź chodzi mi o zmiane formy wyświetlania opisu.
Prawym myszki –> widok i zmien ze "szczegoly" na "kafelki".
Strona 1 / 1