Wyswietlanie uźytkowników w sieci

Witam
Jak zmienić sposób wyświetlania uźytkowników w sieci :?: Obecnie podczas wyswietlania jako lista widoczny jest opis a następnie w nawiasie nazwa komputera. Co zrobić aby było odwrotnie lub aby wyswietlała sie sama nazwa komputera bez opisu.
Dzieki
––
grzana

Odpowiedzi: 6

Aczkolwiek ten co pisze, źe "dupkó* takich nie widział" nie umie spojrzeć w lustro, bo boi się prawdy wynikającej z odbicia 8)
Mrówek
Dodano
16.01.2005 19:03:06
leberr:
grzana, niektórym te madrości az kipia z łba a i tak sie od nich nic nie dowiesz... pisza tylko po to zeby pisać, jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem

leberr – forma Twoich wypowiedzi odbiega od przyjętej na forum. Traktuj to jako ostrrzeźenie i albo się dostosuj, albo liczba for , na których jesteś zostanie zredukowana.
Twój kaźdy post nie na temat będzie usuwany.
Rebe
Dodano
16.01.2005 18:28:35
leberr:
jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem

Na pewno spotkałeś ale zapomniałeś ,to wszystko przez Alzheimera :lol:
Pewnie tam teź cię nie lubią :mrgreen:
MarcinX
Dodano
16.01.2005 18:27:04
grzana, niektórym te madrości az kipia z łba a i tak sie od nich nic nie dowiesz... pisza tylko po to zeby pisać, jestem na kilku forach ale takich dupków jak tu jeszcze nie spotkałem
leberr
Dodano
16.01.2005 18:18:57
No tak ....
Powiedzieć byle by powiedzieć ... :D
Po pierwsze to wyświetlanie jest ustawione jako "lista" i o takim tutaj jest mowa. A nie o "szczegóły"
Po drugie zmiana z "lista" na "kafelki" powoduje zmiane tylko i wyłącznie wielkości ikonek. opis zostaje niezmienny. A przecieź chodzi mi o zmiane formy wyświetlania opisu.
grzana
Dodano
11.01.2005 14:29:41
Prawym myszki –> widok i zmien ze "szczegoly" na "kafelki".
EL NINO
Dodano
11.01.2005 13:58:42
grzana
Dodano:
11.01.2005 13:01:13
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1