wystapil problem z aplikacja gta_sa.exe
gdy wlaczam "new game" to gra wychodzi mi do windowsa i wyskakuje ten wlasnie komunikat: wystapil problem z aplikacja gta_sa.exe... czy ktos spotka sie juz z tym problemem bo ja nie moge nigdzie znalezc rozwiazania. ma geforce 440mx, czy to moze byc przyczyna? :) jesli chodzi o sterowniki to przed chwila zainstalowalem najnowsze i nadal to samo.
Odpowiedzi: 13
muniek, uwaźaj bo jesteś tylko o krok od kłódeczki na tym temacie.
Moźe tak zamiast śmigać po p2p w poszukiwaniu obrazów płyt z grą, weźmiesz się do jakiej roboty i sobie ją kupisz w sklepie ?
Nawet pudełko ładne dostaniesz do tego i jakis prezent w srodku moze będzie.
Moźe tak zamiast śmigać po p2p w poszukiwaniu obrazów płyt z grą, weźmiesz się do jakiej roboty i sobie ją kupisz w sklepie ?
Nawet pudełko ładne dostaniesz do tego i jakis prezent w srodku moze będzie.
Mervin:Coś mi sie wydaje źe masz pirata i nie skopiowałes cracka :lol: ale na tym forum nie wolono o tym rozmawiać.
mam orginała 8)
PS: gdzieś przeczytałem źe do GTA: SA moźna kupić jaypada ale nie wiem jakiego kupić moźe ktoś coś dobrego zaproponować?
Coś mi sie wydaje źe masz pirata i nie skopiowałes cracka :lol: ale na tym forum nie wolono o tym rozmawiać.
a wie ktoś moźe co jest nie tak: instaluje GTA: VC załanczam gre wchodzi intro gra się ładuje i za chwile wywala błąd źe nie ma płyty w napędzie a płyta siedzi w napędzie
kurde no kolejny co byl tym 200 w sklepie a ja 201 i to bez dvdv jeszcze....:(:(:(
muniek:rzeczywiscie, podczas instalacji wyskakuja bledy ale podobno wystarczy klikac "ignoruj" a gra sie zainstaluje i bedzie dzialac – robilo tak kilka osob i rzeczywiscie tak bylo. u mnie tez sie zainstalowalo ale gra juz sie nie uruchamia. crack jest dobry. ale czy da sie cos zrobic z ymi bledami czy pozostale mi tylko poszukac innego obrazu?
to chyba mój kolega ma tę gre z tego samoego źródła.wszystko wygląda tak samo.ale u kolegi mojego kolegi wystarczyło kliknąć i gierka chodziła.
a jest ona zamówiona z allegro za 60 zł.
muniek:crack jest dobry...tylko poszukac innego obrazu?
Poszukaj gry w sklepie zamiast sie kradzieza imac :!:
rzeczywiscie, podczas instalacji wyskakuja bledy ale podobno wystarczy klikac "ignoruj" a gra sie zainstaluje i bedzie dzialac – robilo tak kilka osob i rzeczywiscie tak bylo. u mnie tez sie zainstalowalo ale gra juz sie nie uruchamia. crack jest dobry. ale czy da sie cos zrobic z ymi bledami czy pozostale mi tylko poszukac innego obrazu?
mój kolega miał ten sam problem ,ale było to związane z płytą.była źle nagrana z jakimis błędami.
Muniek – a czy o crack tu nie chodzi?
a wlasnie... ja mam geforce4 mx 440 i czy SA pojdzie na tym sprzecie? 512 ddramu, 1700 celeron.
w tym okienku jest napisane: wystapil problem z aplikacja gta_sa.exe i zostanie ona zamknieta.przepraszamy za klopoty :) a w podgladzie zdarzen jest takie cos:
Aplikacja powodująca błąd gta_sa.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd gta_sa.exe, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00134134.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
Aplikacja powodująca błąd gta_sa.exe, wersja 0.0.0.0, moduł powodujący błąd gta_sa.exe, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00134134.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
a masz coś więcej o tym w podglądzie zdarzeń albo gsdzieś??
Strona 1 / 1