wyskakuje mi dziwny błąd

witam jestem posiadaczem windowsa media center i od kilkunastu dni wyskakuje mi dziwny blad, a mianowicie taki:

MSVidCTL System Broadcast Message Receiver: ehRecv.exe - Błąd aplikacji   (tak wyglada nagłówek)

W aplikacji wystapil wyjatek unknow software exception (0xc00000fd) pod adresem 0x74833d05

kliknij ok, aby przerwac dzialanie aplikacji

kliknij anuluj, aby rozpoczac debugowanie programu    (to wszystko jest ponizej)

prosze o pomoc jest to troche denerwujace jezeli nic nie robie na kompie a wywala taki blad.

wiem ze na stronach w jezyku angielskim sa wypowiedzi na temat takich bledow ale moj angielski jest strasznie kiepski

Odpowiedzi: 1

Z tego co podaja zrodla, problemem moze byc karta telewizyjna, jesli takowa posiadasz.
Jesli tak, sprobuj wyjac i uruchomic kompa bez niej, aby zobaczyc czy komunikat bedzie nadal sie pokazywal.
Byc moze zaktualizowanie strerownikow moglo by przynies pozytywny skutek, przy okazji nie zaszkodzilo by
zrobic to samo w przypadku karty graficznej (mam na mysli nowsze sterowniki).

sebpop
Dodano
04.12.2006 17:46:36
  • kamillo0608 04.12.2006 19:43:15

sprawdze to bo niedawno instalowalem nowe sterowniki do karty tv a do grafiki mam najnowsze zreszta sprawdze jeszcze na stronie producenta moze wypuscili cos nowszego.Dzieki za pomoc jak cos to sie jescze odezwe

kamillo0608
Dodano:
04.12.2006 14:48:21
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1