wyskakuje mi dziwny błąd
witam jestem posiadaczem windowsa media center i od kilkunastu dni wyskakuje mi dziwny blad, a mianowicie taki:
MSVidCTL System Broadcast Message Receiver: ehRecv.exe - Błąd aplikacji (tak wyglada nagłówek)
W aplikacji wystapil wyjatek unknow software exception (0xc00000fd) pod adresem 0x74833d05
kliknij ok, aby przerwac dzialanie aplikacji
kliknij anuluj, aby rozpoczac debugowanie programu (to wszystko jest ponizej)
prosze o pomoc jest to troche denerwujace jezeli nic nie robie na kompie a wywala taki blad.
wiem ze na stronach w jezyku angielskim sa wypowiedzi na temat takich bledow ale moj angielski jest strasznie kiepski
Odpowiedzi: 1
Z tego co podaja zrodla, problemem moze byc karta telewizyjna, jesli takowa posiadasz.
Jesli tak, sprobuj wyjac i uruchomic kompa bez niej, aby zobaczyc czy komunikat bedzie nadal sie pokazywal.
Byc moze zaktualizowanie strerownikow moglo by przynies pozytywny skutek, przy okazji nie zaszkodzilo by
zrobic to samo w przypadku karty graficznej (mam na mysli nowsze sterowniki).
sprawdze to bo niedawno instalowalem nowe sterowniki do karty tv a do grafiki mam najnowsze zreszta sprawdze jeszcze na stronie producenta moze wypuscili cos nowszego.Dzieki za pomoc jak cos to sie jescze odezwe