Wypakowywanie obrazow CD
witam szukam programu do wypakowywania obrazu Cd obecnie mam bin i cue ale czesto sa iso oraz nrg mam jakis programim iso buster ale jakos nie bardzo widze zeby byla tam opcja wypakowania obrazu do normalnych danych w katalogu (takich jak po nagraniu obrazu na cd) moze ktos wie jak nazywa sie taki soft ?? to prosze o nazwe
dzieki pozdrawiam
dzieki pozdrawiam
Odpowiedzi: 10
Skoro 730 a na płytę wchodzi standardowo ok. 737 MB (w bajtach ok. 737 000 000), więc to juź podchodzi pod problem z odczytem zwykłych płyt a nie 800–megowych. :D
Jak się nagrywa za szybko i na lipnych CD–kach to są problemy pod koniec sesji z odczytem plików.
Jak się nagrywa za szybko i na lipnych CD–kach to są problemy pod koniec sesji z odczytem plików.
cd 1 ma ok 730 mega po nagraniu windosw stroszke zle pokazuje ale na cd jest 730 nie pomyslalem przed nagraniem moglem wywalic dx9 bylo by wtedy 710 max ale juz za pozno jakos czyta ciezko ale czyta .
A jaki to obraz ma 800MB? Bo Max Payne 2 nie miał aź tyle danych na płycie.
Pozostaje Tobie korzystanie z Virtual Drive.
z nagraniem 800 mega nie mam problemow ale z odczytem juz sa z tym ze moja nagrywarka ma to do siebie ze nagra ale nie odczyta takich cd (dane bo audio odczyta)
Popularny WinRAR rozpakuje Tobie ISO.
Obraz zgrasz na CD na pomocą np. Alcohol 120% lub Nero uaktywniając opcję Overburning i stosując płytę 800MB.
Obraz zgrasz na CD na pomocą np. Alcohol 120% lub Nero uaktywniając opcję Overburning i stosując płytę 800MB.
oki dzieki uzylem deamon tools dziala prawidlowo mam dostep do wszystkich plikow zawartych w obrazie cd i bez problemu daja sie kopiowac teraz tylko czekac na hdd :) chyba ze macie pomysla na odczyt 800 megowych plytek :) ???
dzieki pozdrawiam
dzieki pozdrawiam
Na cdrinfo.pl jest kilka darmowych programów słuźących do tego co Ty potrzebujesz.
ok dzieki nie pomyslalem o virtualu :)demon tools powinien wystarczyc bo sciagnalem max payne 2 nagralem ale nie odczytam cd prawie 800 megowego :( a za pare dni bede mial hdd 40 wiec bedzie gdzie to wypakowac
np. winiso. Do samyh iso powinien wystarczyć winimage – http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=59&id=521&g=8
Ale polecałbym raczej pójść w stronę programu który tworzy wirtualne napędy (alcohol 120%, deamon tools). Wkładasz obrazik do wirtuala i kopiujesz pliki jak z cd–romu.
Ale polecałbym raczej pójść w stronę programu który tworzy wirtualne napędy (alcohol 120%, deamon tools). Wkładasz obrazik do wirtuala i kopiujesz pliki jak z cd–romu.
Strona 1 / 1