Wymiana plików
Cześć uźywam Hamachi i wszystko ładnie i czysciutko chodzi ale mam problem i nie wiem z której strony zacząć otóź chciałbym koledze poprzesyłać pliki ale nie wiem jakim programem gdyź E–mule, Bearshare czy Kazza nie chce bo to mi się niepodoba a chciałbym coś na zasadzie GG ale jest to strasznie wolne więc macie coś na to??
P.S. próbowałem juź z FTP i nie wychodzi mi!
P.S. próbowałem juź z FTP i nie wychodzi mi!
Odpowiedzi: 2
Na szczęście znalazłem sposób!
Wujek dobra rada radzi:
1. Instalujemy Hamachi i robimy własną sieć
2 1. Jeźeli chcemy się wymieniać plikami przez Windowsa to musimy mieć włączone udostępnianie wtedy jedna osoba udostępnia plik a druga klika PPM na osobę w Hamachi i daje na Przeglądaj
2 2. Jeźeli jednak chcemy wymieniać się plikami szybciej osoba która chce plik udostępnić instaluje Cesar FTP a ta druga co chce odbierać plik to najlepiej Total Commander–a i wtedy mamy serwer FTP i klienta
Wujek dobra rada radzi:
1. Instalujemy Hamachi i robimy własną sieć
2 1. Jeźeli chcemy się wymieniać plikami przez Windowsa to musimy mieć włączone udostępnianie wtedy jedna osoba udostępnia plik a druga klika PPM na osobę w Hamachi i daje na Przeglądaj
2 2. Jeźeli jednak chcemy wymieniać się plikami szybciej osoba która chce plik udostępnić instaluje Cesar FTP a ta druga co chce odbierać plik to najlepiej Total Commander–a i wtedy mamy serwer FTP i klienta
Jeśli chcesz sie z kumplem powymienać plikami a nic ci nie działa sprubj poprzez komunikator tlen albo AQQ to powinno działać ! Pozdrawiam
Strona 1 / 1