Wymiana monitora - prośba o poradę
Mam zamiar wymienić monitor - oczywiście na LCD. Obecnie mam 4-letniego Samsunga SyncMaster 755DFX. W sklepie sprzedawca zaoferował mi LG M1717A - 17 cali, wyjaśniając, że monitor ten może zastąpić telewizor, gdzie można oglądac program tv bez włączania komputera. Na stronie producenta brak jest szczegółowszych danych poza tym, że posiada wbudowany tuner tv i głośniki. Proszę o opinię i jednocześnie o poradę w wyborze. Na zakup przeznaczam około 1000 zl.
Mój pc: XP HE + XP2, procesor – AMD Athlon XP /2000MHz{7.5x267}2400+ pamięć podręczna L2 – 256kB, pamięć fizyczna 512MB {PC 3200 DDR SDRAM}, płytaNa zakup przeznaczam główna
Srock K7VT4-4X.
Odpowiedzi: 1
A poczytaj tu:
mva
Strona 1 / 1
<P>Dziękuję - przeczytałem i chciałbym sprecyzować swoją prośbę o wyrażenie opinii na temat monitoró LCD z wbudowanym tunerem tv. W swoim pc mam tuner tv, ale odbiór nie jest najlepszy i programy tv mogę oglądac tylko przy włączonym komputerze. Słyszałem jednak opinie, że monitory LCD z tunerami tv nie funkcjonują najlepiej. Czy zatem warto inwestowac w taki monitor, czy raczej kupić lepszy a bez tunera tv? </P>