Wymagania dla GTA:San Andreas
Witam pójdzie mi san adnreas na :
GIGABYTE RADEON 9250 128mb 32 bit
AMD Athlon xp 2000+ 1.67 GHz 512 MB RAM
CD–R RW DVD x48
LITE–ON 52z32x52
Windows Xp Professional 32bit SP2
?????????????????????????
jeśli zamło podałem to piście co jeszcze dodać
CD–R RW DVD x48
LITE–ON 52z32x52
Odpowiedzi: 14
Penyium 4 1.7 Ghz
384 Mb Ram
Ati radeon 9100 128Mb/128 bit
800x600 32 bit
AA x1
Detale: Medium
Draw distance: na maxa
wszystko na on prócz wideo screen
U kumpla na gf 2 smiga w 800x600 16 bit i wszystko n anajnizszych wiec ta gra nie ma az takich ogromnych wymagań jeśli chcieć grać w ilości efektów porównywalnych z GTA VC
384 Mb Ram
Ati radeon 9100 128Mb/128 bit
800x600 32 bit
AA x1
Detale: Medium
Draw distance: na maxa
wszystko na on prócz wideo screen
U kumpla na gf 2 smiga w 800x600 16 bit i wszystko n anajnizszych wiec ta gra nie ma az takich ogromnych wymagań jeśli chcieć grać w ilości efektów porównywalnych z GTA VC
Windows 98se
AMD Athlon(tm)Processor
1.2GHz
256 RAM
DirectX 9.0c
NVIDIA GeForce4 MX 440
7024 na 768 piksela 32 bity
a na tych pujdzie
AMD Athlon(tm)Processor
1.2GHz
256 RAM
DirectX 9.0c
NVIDIA GeForce4 MX 440
7024 na 768 piksela 32 bity
a na tych pujdzie
prawda jest taka źe niklt nie chce grac na takim kompie! słysząłem źe andreas jest "zjebi*** fajną realistyczną grą" zreztą ja teź tak uwaźam bo oglądałen w tv róźne takie i bardzo mi si spodobała
więc załoźyłęm ten temat źeby mieć 100% źe gra mi będzie działać ( choć mój sprzęt ja i gra ma wiele do zyczenia )
więc załoźyłęm ten temat źeby mieć 100% źe gra mi będzie działać ( choć mój sprzęt ja i gra ma wiele do zyczenia )
tesktop111: to po co zakładasz ten temat ajk nie chcesz grać.
zajrzyj czasami na inne strony.tam znajduję sie wiele informacji o kartach.za te pieniądze kupisz juź bardzo dobrą karte.
zajrzyj czasami na inne strony.tam znajduję sie wiele informacji o kartach.za te pieniądze kupisz juź bardzo dobrą karte.
A myślisz ze ja chce grać??! ale cóź zrobić jesli sie nie ma lepszego??
Jaka jest najlepsza karta graficzna źeby w miare chodziło mi san andreas? tak do 500–700zł ( o ile w ogole jest taka tania karta )
Jaka jest najlepsza karta graficzna źeby w miare chodziło mi san andreas? tak do 500–700zł ( o ile w ogole jest taka tania karta )
tesktop111:Witam pójdzie mi san adnreas na :
CD–R RW DVD x48
LITE–ON 52z32x52
moje zdanie? pójść by poszło, ale ja nie chciałbym na takim kompie grać. Właściwie to nie jest zły lecz moim zdaniem wazne jest aby gra jakotako wyglądała a nie walenie detali na minimum i robienie misji. Ja mam taki komp jak w opisie i na 1024x768 na high z AA(ale nie wiem ile x, bo w grze sa jakies 3 stopnie AA – 1,2,3) co polepsza jakos obrazu. Wg. mnie tu duzo zalezy od karty graficznej i jak masz taka jaka masz to moze byc pewien problem w uzyksaniu 25fpsow. Jesli chcesz kupić tą grę to moźe jakieś demo sobie skombinuj i sprawdz jak bedzie chodzic.
Jak coś nie pasuje i coś do mnie masz to na PW prosze pisać.
Następne posty w podobnym tonie od ręki do zsypu polecą.
Bobi
Następne posty w podobnym tonie od ręki do zsypu polecą.
Bobi
Do Damianos:
Jak Ci nie pasuje topic to go nie czytaj. Myślisz, źe pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś najmondźejszy. Ciemnota.....
Jak Ci nie pasuje topic to go nie czytaj. Myślisz, źe pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś najmondźejszy. Ciemnota.....
Nikt i napewno bym tego nie zrobił, al jak miałbym czytać to zajęłoby mi to ponad tydzień :wink:
Damianos:Jakby wszyscy nagle zalali to forum tak głupimi pytaniami to bym tego przez tydzień nie przeczytał
A ktoś Cię zmusza do czytania wszystkich tematów ?
Jakby wszyscy nagle zalali to forum tak głupimi pytaniami to bym tego przez tydzień nie przeczytał a wpisanie w google hasła Radeon 7000 i radeon 9250 i porównanie ich moźliwości nie jest wcale takie trudne i kaźdy uźytkownik komputera w 100% by sobie z tym poradził.
Nie chce sie kłócić dlatego na tym skończe dyskusje.
Nie chce sie kłócić dlatego na tym skończe dyskusje.
Głupi topic??!! :twisted:
Prosze bardzo wymagania:
Rokomendowane
System Operacyjny: Windows XP
Procesor: CPU Pentium 4 2.4GHz or Athlon 2200
Karta Graficzna: Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or higher
CD–ROM: CDRom 52x or DVD Rom 16x
RAM: 512 MB RAM
Munimalne
System Operacyjny: Windows 98/2000/ME/XP
Procesor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce� or ATI Radeon� 7000 or higher
CD–ROM: 4X or Faster
RAM: 256 MB RAM
http://gtaonline.info/infopage.php?id=4&PHPSESSID=5fdcaf87e87933be1d8bf3e5327ea9c8
A jęsli nie wiem czy mam gorszy spzręt bo się nie znam ( nie mam pojęcia ) np athlon 2200 jest gorszy cze lepszy od athlona xp 2000+ ????? bo ja naprzykąłd nie wiem albo ati radeon 7000 od RADEON 9250 ??
Więc dlatego załoźyłem ten "GŁUPI" topic
A jesli by coś nie pasowało to moderator zwróciłby na to uwagę
PS
Jesli jest spolszczenie do rollercoaster tycoon3 to gdzie je mozna ściągnąć??
Damianos:Po co zakładasz taki głupi temat? W internecie jest duźo napisane na temat wymagań san andreas więc moźesz sobie popatrzeć a nie kolejny głupi topic.
Prosze bardzo wymagania:
Rokomendowane
System Operacyjny: Windows XP
Procesor: CPU Pentium 4 2.4GHz or Athlon 2200
Karta Graficzna: Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or higher
CD–ROM: CDRom 52x or DVD Rom 16x
RAM: 512 MB RAM
Munimalne
System Operacyjny: Windows 98/2000/ME/XP
Procesor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce� or ATI Radeon� 7000 or higher
CD–ROM: 4X or Faster
RAM: 256 MB RAM
http://gtaonline.info/infopage.php?id=4&PHPSESSID=5fdcaf87e87933be1d8bf3e5327ea9c8
A jęsli nie wiem czy mam gorszy spzręt bo się nie znam ( nie mam pojęcia ) np athlon 2200 jest gorszy cze lepszy od athlona xp 2000+ ????? bo ja naprzykąłd nie wiem albo ati radeon 7000 od RADEON 9250 ??
Więc dlatego załoźyłem ten "GŁUPI" topic
A jesli by coś nie pasowało to moderator zwróciłby na to uwagę
PS
Jesli jest spolszczenie do rollercoaster tycoon3 to gdzie je mozna ściągnąć??
Pójdzie. Musze to napisać bo mnie trafi zaraz: Po co zakładasz taki głupi temat? W internecie jest duźo napisane na temat wymagań san andreas więc moźesz sobie popatrzeć a nie kolejny głupi topic.
wiesz....... jak bym miał taki sprzęt to bym sie nie pytał.ja ze swoim złomem nawet nie wyskakuje ,ale mam o wiele gorszy a SA mi pójdzie.
moźesz kupować.
moźesz kupować.
Strona 1 / 1