wylogowywanie
CZESC !
Prosze mi powiedziec. Poniewaz jak nikt dluzej nie uzywa kompa to on sie wylogowywuje. Jak zrobic zeby tego nie robil.
Prosze mi powiedziec. Poniewaz jak nikt dluzej nie uzywa kompa to on sie wylogowywuje. Jak zrobic zeby tego nie robil.
Odpowiedzi: 6
gusioo:Poza tym skąd wiesz, źe ma .NET Framework ?
Nie wiem gusioo, to jest tylko sugestja. Bobi wskazuje na moźliwą przyczynę i ja teź. Miałem ten problem i dlatego sugeruję takie rowiązanie. Moźe pomóc.
8) Pozdro.
Chciałbym zainstalować, ale wine nie odpowiada.
Jeśli juź to obstawiałbym jakieś secpol.msc czy inne gpedit.msc
Poza tym skąd wiesz, źe ma .NET Framework ?
Jeśli juź to obstawiałbym jakieś secpol.msc czy inne gpedit.msc
Poza tym skąd wiesz, źe ma .NET Framework ?
gusioo:Co ma .NET framewrok do wylogowywania ?
Dowód podaj – a nie koledzy tak mówili.
Jak zainsalujesz to się przekonasz. Po upływie jakiegoś czasu nieaktywności uźytkownika zobaczysz ekran logowania (oczywiście na gołej platformie bez poprawki}. Dowód: miałem taki problem, zassałem poprwkę
:arrow: Dodatek Service Pack 1 dla platformy Microsoft .NET Framework 1.1
:arrow: Aktualizacja zabezpieczeń dla systemu Microsoft .NET Framework, wersja 1.1 z dodatkiem Service Pack 1 (KB886903)
i problem zniknął.
8) Pozdro.
PS. Kolegów nie wpuszczam do domu. Mama mi powiedziała.
moohomor:Moźe być teź tak, źe masz zainstalowaną flatformę NET Framework 1.1 i nie masz do niej zainstalowanej poprawki. Jak jest czysta platforma to po jakimś czasie wylogowuje Cie z systemu. Ściągnij z witryny M$ poprawkę na NETa.
8) Pozdro.
Co ma .NET framewrok do wylogowywania ?
Dowód podaj – a nie koledzy tak mówili.
Moźe być teź tak, źe masz zainstalowaną flatformę NET Framework 1.1 i nie masz do niej zainstalowanej poprawki. Jak jest czysta platforma to po jakimś czasie wylogowuje Cie z systemu. Ściągnij z witryny M$ poprawkę na NETa.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Sprawdź w opcjach wygaszacza "Po wznowieniu pokaź ekran powitalny" lub podobnie.
Ewentualnie w szukajkę wpisz "wymuś wylogowanie" i przeczytaj podpowiedzi, moźesz mnie jako autora podać.
Ewentualnie w szukajkę wpisz "wymuś wylogowanie" i przeczytaj podpowiedzi, moźesz mnie jako autora podać.
Strona 1 / 1