wylogowywanie

CZESC !
Prosze mi powiedziec. Poniewaz jak nikt dluzej nie uzywa kompa to on sie wylogowywuje. Jak zrobic zeby tego nie robil.

Odpowiedzi: 6

gusioo:
Poza tym skąd wiesz, źe ma .NET Framework ?

Nie wiem gusioo, to jest tylko sugestja. Bobi wskazuje na moźliwą przyczynę i ja teź. Miałem ten problem i dlatego sugeruję takie rowiązanie. Moźe pomóc.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
24.03.2006 20:17:12
Chciałbym zainstalować, ale wine nie odpowiada.

Jeśli juź to obstawiałbym jakieś secpol.msc czy inne gpedit.msc

Poza tym skąd wiesz, źe ma .NET Framework ?
Anonymous
Dodano
24.03.2006 20:13:09
gusioo:
Co ma .NET framewrok do wylogowywania ?
Dowód podaj – a nie koledzy tak mówili.

Jak zainsalujesz to się przekonasz. Po upływie jakiegoś czasu nieaktywności uźytkownika zobaczysz ekran logowania (oczywiście na gołej platformie bez poprawki}. Dowód: miałem taki problem, zassałem poprwkę
:arrow: Dodatek Service Pack 1 dla platformy Microsoft .NET Framework 1.1
:arrow: Aktualizacja zabezpieczeń dla systemu Microsoft .NET Framework, wersja 1.1 z dodatkiem Service Pack 1 (KB886903)
i problem zniknął.

8) Pozdro.

PS. Kolegów nie wpuszczam do domu. Mama mi powiedziała.
moohomor
Dodano
24.03.2006 19:57:45
moohomor:
Moźe być teź tak, źe masz zainstalowaną flatformę NET Framework 1.1 i nie masz do niej zainstalowanej poprawki. Jak jest czysta platforma to po jakimś czasie wylogowuje Cie z systemu. Ściągnij z witryny M$ poprawkę na NETa.

8) Pozdro.

Co ma .NET framewrok do wylogowywania ?
Dowód podaj – a nie koledzy tak mówili.
Anonymous
Dodano
24.03.2006 19:40:43
Moźe być teź tak, źe masz zainstalowaną flatformę NET Framework 1.1 i nie masz do niej zainstalowanej poprawki. Jak jest czysta platforma to po jakimś czasie wylogowuje Cie z systemu. Ściągnij z witryny M$ poprawkę na NETa.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
24.03.2006 19:22:31
Sprawdź w opcjach wygaszacza "Po wznowieniu pokaź ekran powitalny" lub podobnie.
Ewentualnie w szukajkę wpisz "wymuś wylogowanie" i przeczytaj podpowiedzi, moźesz mnie jako autora podać.
Bobi
Dodano
24.03.2006 12:55:41
fraksipon
Dodano:
24.03.2006 11:08:51
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1