Wyłacznie sie kompa???!!!!!!!!!

Od paru tygodni mam pewien problem nie wiem czy to wina windowsa czy sprzętu. Prblem polega na tym źe po paru godz. bez wyłańczania on poprostu sam mi sie wyłacza. Nie wiem kompletnie o co chodzi. Komp ostatnio wrócił z naprawy. Prosze o pomoc!! Aha mam wyłączny automatyczne restart (I on sie nie restartuje tylko poprostu wyłacza) PLISSSSSS pomóście

Odpowiedzi: 3

krzys–as:
Trojana chyba nie mam bo robiłem skana całego systemu Nortonem a temp procka max mam 50 C

Sorry,niestety,Norton przepuszcza kilka trojanów,w tym Blazer 5.Trojan ten potrafi wykonywać przeróźne cuda,począwszy od samootwierania tacki CD–ROM–u,aź po samoczynne wygaszanie lub włączanie komputera o zadanej porze nocy oraz dnia.Jednocześnie jest on przedłuźeniem ręki/klawiatury jego twórcy/nadawcy.
W większości skanowanie nie przynosi rezultatów,bo wyłącza on antywir na jego wykrywanie.Skanery On–Line to zabaweczki.Tylko dobry,mocny skaner antytrojanowy,uaktualniony i uruchomiony do skaningu z trybu awaryjnego,moźe pomóc.
Uwaźam,źe warto przeskanować system:
Tauscan 1.6 www.agnitum.com
TrojanShield Anti Trojan 5.5 www.chip.pl [konie trojańskie,download]
Ten drugi,TrojanShield Anti Trojan – wykrywa Blazera5 [Bazer5l.exe] napewno.
Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
18.05.2003 15:09:14
Trojana chyba nie mam bo robiłem skana całego systemu Nortonem a temp procka max mam 50 C
krzys–as
Dodano
18.05.2003 10:49:33
Ja podejrzewa ze moze ci sie procek za bardzo nagrzewać zobacz w biosie po paru godzinach jaką masz temperature procka . W biosie jest taka blokada ze jak np. Procek nagrzej ci sie do 60 stopni to automatycznie sie komp wyłańcza .Albo moze ktoś ci wgrał konia trojanskiego i ci co pare godzin wyłańcza kompa . :(
Dawid!!
Dodano
18.05.2003 02:25:05
krzys–as
Dodano:
18.05.2003 02:01:12
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1