wyłączanie się kompa na grach
komp się wyłącza po kilku minutach gry, po godzinie, ale wyłącza się i nie włącza. Za kaźdym razem jest blue screen, który sprawdza system plików FAT32 i nie wskazuje źadnego błędu. Czy to by wskazywało na problem sprzętowy? Wpisuje się tutaj, bo mam win xp – jak moźna zgadnąć. Po wyłączeniu sprawdzam stale podgląd zdarzeń i widzę, źe w chwili wyłaczenia – uruchamia się service pack 1 uniprocessor free /dokładnie tak leci/, źródłem jest EventLog, kod zdarzenia – 6009. CZy to moźliwe, źeby problem stanowił service pack? po prostu katastrofa – wyłącza się i kropka. wielokroć oglądał kompa spec i nie znalazł problemu w sprzęcie, ale kto go wie jaki on spec. W kaźdym razie komp siada na grach, przy normalnej pracy na razie mu się nie zdarzyło. O co tu biega, bo nie mam juź zdrowia
:cry:
dzięki
:cry:
dzięki
Odpowiedzi: 3
Młody:SKY NETU
Dobrze, źe osobno napisane, bo z "Terminatorem 2" mi się skojarzyło :mrgreen:
Młody:Mój kolega miał ten sam problem jeszcze jakieś 3 dni temu i niestety on nawet nie mógł zrobić formata ale zaniosł go do SKY NETU jak byś nie wiedział to jest sklep komputerowy i oni wzieli za to 30zł ale wszystko działało więc moze zgłoś sie do nich
naprawde pomysłowy jestes... a skad wiesz, źe kolega sen mieszka w tym samym mieście ?? a jeźeli jesteś wróźką to napisz mi PW poradze sie Ciebie w kilku sprawach :)))
Mój kolega miał ten sam problem jeszcze jakieś 3 dni temu i niestety on nawet nie mógł zrobić formata ale zaniosł go do SKY NETU jak byś nie wiedział to jest sklep komputerowy i oni wzieli za to 30zł ale wszystko działało więc moze zgłoś sie do nich
Strona 1 / 1