Wyłaczanie się kompa a Neostrada

Mam problem, chodzi o to źe system nie chce się zamknąć po wydaniu polecenia "zamknij system". Zatrzymuje się na planszy "trwa zamykanie systemu windows" i nic się nie dzieje, muszę go wyłączyc "ręcznie". Problem pojawił się dopiero po zainstalowaniu modemu od Neostrady (Sagem), przed instalacją modemu wyłączał sie tak jkak powinien.
Zna ktoś moźe rozwiązanie tego problemu. Czekam na konkretne odpwiedzi.
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

Odinstaluj całą Neostrade >> Opcje Internetowe >>
Usun połączenie (Domyślne) Neostrady stamtąd >>>Dodaj>>Połącz sie z siecia Prywatną Uźywajać Połączenia Telefonicznego>>(pokaze sie miejsce zeby wpisać numer telefonu)nic nie wpisuj>>Wpisz nazwe Połączenia (ja mam Necik =]])>>Pokaze ci sie okienko na samym dole wpisz nazwe Uzytkownika i Hasło i ustaw to połączenie jako domyślny i Gites =]]
kapemaster
Dodano
27.10.2004 21:16:11
A wiesz chociaź jak co ?? To powiedz, bo ja niekonfigurowałem!!!
mefisto_k
Dodano
27.10.2004 21:07:47
polecaem recznie skonigurowac dostep do neostrady =] pomaga przy tym tak samo miałem :]]
kapemaster
Dodano
27.10.2004 20:51:43
Moze powinienes sprobowac odinstalowac modem i zobaczycz czy dalej problem sie powtarza. Jesili nie to zainstaluj modem i zadzwon do neostradowej inolinii.
o0
Dodano
27.10.2004 00:01:38
Co z aktywnoscia polaczenia z netem w trakcie zamykania systemu ? Wylaczone ? Moze jakis program korzysta w tym czasie z polaczenia ?
EL NINO
Dodano
26.10.2004 22:31:07
kubus
Dodano:
26.10.2004 16:49:30
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1