Wyłaczanie się kompa a Neostrada
Mam problem, chodzi o to źe system nie chce się zamknąć po wydaniu polecenia "zamknij system". Zatrzymuje się na planszy "trwa zamykanie systemu windows" i nic się nie dzieje, muszę go wyłączyc "ręcznie". Problem pojawił się dopiero po zainstalowaniu modemu od Neostrady (Sagem), przed instalacją modemu wyłączał sie tak jkak powinien.
Zna ktoś moźe rozwiązanie tego problemu. Czekam na konkretne odpwiedzi.
Pozdrawiam
Zna ktoś moźe rozwiązanie tego problemu. Czekam na konkretne odpwiedzi.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
Odinstaluj całą Neostrade >> Opcje Internetowe >>
Usun połączenie (Domyślne) Neostrady stamtąd >>>Dodaj>>Połącz sie z siecia Prywatną Uźywajać Połączenia Telefonicznego>>(pokaze sie miejsce zeby wpisać numer telefonu)nic nie wpisuj>>Wpisz nazwe Połączenia (ja mam Necik =]])>>Pokaze ci sie okienko na samym dole wpisz nazwe Uzytkownika i Hasło i ustaw to połączenie jako domyślny i Gites =]]
Usun połączenie (Domyślne) Neostrady stamtąd >>>Dodaj>>Połącz sie z siecia Prywatną Uźywajać Połączenia Telefonicznego>>(pokaze sie miejsce zeby wpisać numer telefonu)nic nie wpisuj>>Wpisz nazwe Połączenia (ja mam Necik =]])>>Pokaze ci sie okienko na samym dole wpisz nazwe Uzytkownika i Hasło i ustaw to połączenie jako domyślny i Gites =]]
A wiesz chociaź jak co ?? To powiedz, bo ja niekonfigurowałem!!!
polecaem recznie skonigurowac dostep do neostrady =] pomaga przy tym tak samo miałem :]]
Moze powinienes sprobowac odinstalowac modem i zobaczycz czy dalej problem sie powtarza. Jesili nie to zainstaluj modem i zadzwon do neostradowej inolinii.
Co z aktywnoscia polaczenia z netem w trakcie zamykania systemu ? Wylaczone ? Moze jakis program korzysta w tym czasie z polaczenia ?
Strona 1 / 1