Wylączanie kompa pomocy !!!
jak wylączam kompa naciskam w menu start zamknij i wychodzi mi jest ok wszystko i jak sie pojawi monit "moza teraz bezpiecznie wyłączyc kopmuter" ni wyłącza sie i musze to robic ręcznie pomocy !!!!!
Odpowiedzi: 18
Pomóźcie!! Robię instalację tego urządzenia i wyskakuje mi, źe zostało dobrze zainstalowane, ale moźe nie dobrze funkcjonować, bo coś tam ze sterownikiem. No i nie ma tej zakładki tym samym. Co robić??
Dzięki spróbuję!! Pozdrowienia!!
El NINO masz racje nie pomyslałem o tym bo umnie to sie samo instaluje z calym winem.
Dzieki za zwrocenie uwagi.
Pozdrawiam.
Dzieki za zwrocenie uwagi.
Pozdrawiam.
Chlopak nie robi sobie z nikogo jaj :D . Po prostu nie ma tej zakladki u siebie.
Jeśli brak tej zakładki musisz doinstalować obsługę APM – Panel Sterowania –> Dodaj sprzęt –> Nowe urządzenie sprzętowe –> Obsługa NT Apm/Legacy.
Jeśli brak tej zakładki musisz doinstalować obsługę APM – Panel Sterowania –> Dodaj sprzęt –> Nowe urządzenie sprzętowe –> Obsługa NT Apm/Legacy.
To kolego nie wiem jakiego ty masz wina xp pro
skoro u ciebie tego nie ma albo robisz sobie zemnie
jaja.Pozdrawiam.
jaja.Pozdrawiam.
To kolego nie wiem jakiego ty masz wina xp pro
jaja.Pozdrawiam.
jaja.Pozdrawiam.
Tam jest tylko zaawansowane i są dwa ptaszki:
Pokazuj zawsze ikonę na pasku zadań. oraz:
Monituj o podanie hasła, wznawiając pracę komputera po stanie wstrzymania.
Pokazuj zawsze ikonę na pasku zadań. oraz:
Monituj o podanie hasła, wznawiając pracę komputera po stanie wstrzymania.
Jeszcze raz klikasz prawym przyciskiem na pusty pulpit i z menu kontekstowego wybierasz właściwości
tam klikasz na zakładkę wygaszacz ekranu na dole jest napis zasilanie monitora to tam po prawej stronie jest napis ZASILANIE klikasz na niego i pokazuje ci sie okno Własciwości:Opcje zasilania od gory są cztery zakładki i tam musi byc zakladka Zaawansowane zarządzanie energią APM itam na dole jest tylko jedno okienko do zaznaczenia to tam postaw ptaszka i powinno byc dobrze.
Pozdrawiam.
tam klikasz na zakładkę wygaszacz ekranu na dole jest napis zasilanie monitora to tam po prawej stronie jest napis ZASILANIE klikasz na niego i pokazuje ci sie okno Własciwości:Opcje zasilania od gory są cztery zakładki i tam musi byc zakladka Zaawansowane zarządzanie energią APM itam na dole jest tylko jedno okienko do zaznaczenia to tam postaw ptaszka i powinno byc dobrze.
Pozdrawiam.
mam win pro i robię wygaszacz ekranu > zasilanie > I tam mam tylko zakładkę zaawansowane co juź mówiłem (pisałem)
Kolego napisz jakiego masz windowsa home czy pro.
Napisz tez jakie czynnosci wykonujesz by dojsc do
tego okienka o ktorym ci pisze. Pozdrawiam
Napisz tez jakie czynnosci wykonujesz by dojsc do
tego okienka o ktorym ci pisze. Pozdrawiam
Klikam właściwości: opcje zasilania. Lecz tam jest tylko zakładka Zaawansowane. A nie ma Zaawansowanego zarządzania energią APM. Co robić??
.marcin–boss:U mnie jak kliknę zasilanie to mam tylko zaawansowane
i tam nie ma nic takiego!! :?:
Musi byc okienko.Wlasciwosci:Opcje zasilania i tam jest zakladka Zaawansowane zarzadzanie energią APM
klikasz na nią i tam musisz zaznaczyc Wlacz obsluge zaawansowane zarzadzanie energia i musi byc oki.Pozdrawiam.
U mnie jak kliknę zasilanie to mam tylko zaawansowane
Pulpit–WlasciwoscWygaszacz–na dole jest zasilanie
kliknac a nastepne okno kliknac Zaawansowane zarzadzanie energia APM na dole jestdo zaznaczenia ptaszkiem Wlacz obsluge zaawansowanego zarzadzania
energia.
Ja mialem to samo i mnie pomaga.
Pozdrawiam
kliknac a nastepne okno kliknac Zaawansowane zarzadzanie energia APM na dole jestdo zaznaczenia ptaszkiem Wlacz obsluge zaawansowanego zarzadzania
energia.
Ja mialem to samo i mnie pomaga.
Pozdrawiam
Ludzie ja teź mam z tym problem. Mam wina xp i gdy wyłączam kompa przestaje on pracować na komunikacie:
,,Zamykanie systemu Windowds'' Nie dawno formatowałem
dysk i za pierwszym razem zamknął się normalnie, a później juź znowu kicha. Pomóźcie!!
,,Zamykanie systemu Windowds'' Nie dawno formatowałem
dysk i za pierwszym razem zamknął się normalnie, a później juź znowu kicha. Pomóźcie!!
Piekar z Twoich wypowiedzi wywnioskowalem ze siedzisz na win 98, do tego systemu microshit wypuscil łatke naprawiajaca wlasnie nie wylaczanie sie kompa.. poszukaj a znajdziesz
Sprawdz w Biosie czy masz włączone zaawansowane zarządzanie energią
panel ster./pocje zasilania/zaawansowane
zmien na dole na zamknij system
ja u siebie zamykam system jednym przyciskiem(symbolik zasilania) nawet nie zamykam programu
ale len ze mnie hahahaha
zmien na dole na zamknij system
ja u siebie zamykam system jednym przyciskiem(symbolik zasilania) nawet nie zamykam programu
ale len ze mnie hahahaha