Wyłącza się ... :(
Witam
Mam problem: posiadam Windowsa XP PRO i po wlaczeniu byle jakiej gry (prócz tych Windowsowych :) )po pewnym czasie (czasami 1h czasami 10s) wychodzi mi do windowsa lub sie zawiesza lub system sie restartuje , co robic ???
Mam problem: posiadam Windowsa XP PRO i po wlaczeniu byle jakiej gry (prócz tych Windowsowych :) )po pewnym czasie (czasami 1h czasami 10s) wychodzi mi do windowsa lub sie zawiesza lub system sie restartuje , co robic ???
Odpowiedzi: 3
vego234:Sterowniki mam najnowsze.
Najnowsze nie zawsze najlepsze (szczególnie do grafiki) spróbuj trochę starszych i testuj, testuj.
vego234:Gdzie jest ten "podgląd zdarzeń" ?
Panel sterowania/narzędzia administracyjne/podgląd zdarzeń
vego234:Gdzie moge sprawdzic napiecia i temperature komponentow , metodą ręczną ?
W biosie, lub programem typu everest , aida32, speedfan.
Mam Athlona 1600XP+ , Dysk 40GB , G–Force 4200 Golden Sample 650XP . Wirusów nie posiadam (i dobrze mi z tym :D ) , mam Systemworks'a 2004 , uźycie procesora mieści się w 10% . Sterowniki mam najnowsze. Gdzie jest ten "podgląd zdarzeń" ? . Gdzie moge sprawdzic napiecia i temperature komponentow , metodą ręczną ? :D Uźywam programu CpuIdle do zmniejszenia temperatury PCta.
vego234:co robic ???
Podać więcej informacji – z pustego i Salomon nie naleje.
Podaj no: jaki masz sprzęt, jakie sterowniki, jakie napięcia w zasilaczu, temperatury komponentów (szczególnie grafiki i proca), czy sprawdziłęś na obecność wirusów itp, czy w podglądzie zdarzeń są informacje o jakichś błędach?
Strona 1 / 1