WYLACZA MI SIE COLIN4
Czesc wszytkim. Zainstalowalem sobie colina4.wszytko niby wpaźadku, gra sie odpala ale gdy juz zaladuje sie trasa pojawia sie wyscig doslownie na ulamek sekundy i cala gra sie wylacza. PROSZE o POMOC, z góry dziekuje.
Odpowiedzi: 8
Ja mam jeszce gorzej. Gra sie ładuje (przy uruchamianiu) pisze Loading settongs czy loading i sie wyłącza :( Stery nowiuśkie dx teź.
Ja kupiłem w Empiku w Wawie za 69 zł :D
A ja napiszę: U mnie w TG kosztuje 79 zł w TESCO więc kasa nie taka straszna :lol:
ja mam tez taki problem, jednak nie zawsze, raczej zadko. Winszuje ze masz piracka wersje, wiec moze cos z crackiem nie tak.... wiecej nie napisze na ten temat :twisted:
przeczytaj uwaźnie plik "czytaj to.txt" w miejscu docelowym. teź miałem taki problem
Przeczytaj plik readme.
Jest tam podobny przypadek opisany – spróbuj uruchomić grę z parametrem STATICBUFFERS.
No i starndardowo zaktualizuj sterowniki i dx.
Jest tam podobny przypadek opisany – spróbuj uruchomić grę z parametrem STATICBUFFERS.
No i starndardowo zaktualizuj sterowniki i dx.
Zaktualizuj sterownik do karty graficznej.
Sebastianek:Czesc wszytkim. Zainstalowalem sobie colina4.wszytko niby wpaźadku, gra sie odpala ale gdy juz zaladuje sie trasa pojawia sie wyscig doslownie na ulamek sekundy i cala gra sie wylacza. PROSZE o POMOC, z góry dziekuje.
Powalony ilością informacji dotyczącą tak konfiguracji sprzetowej , jak i systemu operacyjnego moge tylko napisać – nie grać.
Moźe zasilacz, a moźe sterownik, a moźe Dx, a moźe co innego?
Moźe konflikt :lol: , bo brak jakiegoś "patcha" .
Strona 1 / 1