wygaszacz w Windows Media Player 9
jak zablokowac wygaszacz w windows media player 9 i czy jest spolszczenie do niego , lub czy mozna go wywalic i znowu na 8 pl wrocic ??
Odpowiedzi: 6
nie slyszalem o gotowej instalce WMP8
jest raczej tylko WMP9 beta i WMP 7.1
jest raczej tylko WMP9 beta i WMP 7.1
Mam trochę ostatnią deskę ratunku: poszukaj na dysku folderek z media palajerem i wywal to(wszystko rób w trybie awaryjnym)potem instelujesz jakomś ściągniętą instalkę 8 i gotowe.
P.S.
Chwilowo jestem bez XP i nie wim gdzie jest media player :cry:
P.S.
Chwilowo jestem bez XP i nie wim gdzie jest media player :cry:
Wyłączenie przywracania to błąd. Juź nie raz uratowało mnie przed reinstalacją systemu. Owszem w win Me przywracanie było kiepskie, ale w xp jest zupełnie inaczej.
Powiem ci ze raczej nie powrucisz juz do wmp8.Bo wgrałes na jej pliki wersje beta9.Poczekaj na pełna wersje wmp9 ona dopiero bedzie spolszczona :D.
P.s
Sprubuj sciagnac wmp8 i wgrac ja na 9 moze nie bedzie bledu ze posiadasz nowsza wersje :D
P.s
Sprubuj sciagnac wmp8 i wgrac ja na 9 moze nie bedzie bledu ze posiadasz nowsza wersje :D
hehe przywracanie mam wylaczone od poczatku bo to bzdura bi na milenium jak cos naknocilem to i takp rzywracaniestwierdzalo ze sie nic niezmienilo w systemie :)moze sa inne sposoby heeh :)
Spolszczenia raczej nie znajdziesz, bo WMP9 to jeszcze wersja beta. Moźna powrócić do ,,ósemki poprzez przywracanie systemu.
Strona 1 / 1