wygaszacz ekranu
Mam prośbę!Niech mnie ktoś oświeci w jaki sposób usunąć z XP Prof. wygaszacze ekranu.Gdzie to cholerstwo siedzi?
Odpowiedzi: 4
dzięki za rady.
Kubuś:Mam prośbę!Niech mnie ktoś oświeci w jaki sposób usunąć z XP Prof. wygaszacze ekranu.Gdzie to cholerstwo siedzi?
A moźe Ty chcesz po prostu go tylko wyłączyć :?:
W takim razie prawym myszy klik na pulpicie, właściwości, wygaszacz ekranu i wybierz sobie na brak i juź Cię nie będzie wkurzał :wink: :P :P
Witam!
To "cholerstwo" przewaźnie siedzi w windows/system32/
i ma rozszerzenie nazwa.scr. Czasem wygaszacze instalowane są teź w katalogach program files lub dowolnym (taki usuniesz odinstalowując go) – jednak najprostszą metodą dodania standardowego wygaszacza jest wkopiowanie go do podanego katalogu. W systemach widows 98, 95 był to katalog /system – to tak dla przypomnienia. Pozdrowionka!
To "cholerstwo" przewaźnie siedzi w windows/system32/
i ma rozszerzenie nazwa.scr. Czasem wygaszacze instalowane są teź w katalogach program files lub dowolnym (taki usuniesz odinstalowując go) – jednak najprostszą metodą dodania standardowego wygaszacza jest wkopiowanie go do podanego katalogu. W systemach widows 98, 95 był to katalog /system – to tak dla przypomnienia. Pozdrowionka!
Hmmmm Wygaszacze są w Windows/system32 i są to pliki: ss3dfo,ssbezier,ssflwbox,ssmarqe,ssmypics,ssmyst,sspipes,ssstars,sstext3d.
Chyba źe masz poinstalowane jakieś inne to musisz je poszukać w całym katalogu system32
Tylko powiedz mi dla mojej ciekawości co one ci przeszkadzają :?: :?:
Chyba źe masz poinstalowane jakieś inne to musisz je poszukać w całym katalogu system32
Tylko powiedz mi dla mojej ciekawości co one ci przeszkadzają :?: :?:
Strona 1 / 1