wydluzanie okresu do aktywacji - pomocy!

Witam Przez glupi blad skonczyl mi sie okres do aktywacji Visty - zmienilem date w kalendarzu i po restarcie juz system nie chce sie wlaczyc, tylko prosi o aktywacje. Glupi blad z mojej strony - wiem. Mialem system tylko tydzien ale zdazylem zainstalowac sporo potrzebnych mi programow. Chce uniknac formatowania i ponownej instalacji systemu. Czy mozna jakos przedluzyc okres do aktywacji uzywajac tej metody: http://www.centrumxp.pl/WindowsVista/1198,2,Aktywacja_Windows_Vista.aspx ? Moze z DOS-u da sie cos wykombinowac? Pomocy! Pozdrawiam, Marcin

Odpowiedzi: 3

[b][i][color=darkred]Ot i złota porada poleciała w kosmos. Endrju - piratom nie pomagamy. Trzymajmy się tej zasady ;-) Anathema[/color][/i][/b]
Endrju
Dodano
11.09.2007 09:11:00
Zastanawiam sie ciagle nad kupnem Visty, niby to tylko 320zl ale, po pierwsze, chwilowo nie moge sobie pozwolic na taki wydatek, a po drugie - chcialem poczekac, wykorzystac te legalne 120 dni, az Microsoft wyda SP1. Jak nie poprawia paru rzeczy to wtedy zakupie Windowsa Professional 64-bit. Naprawde nie ma zadnego innego rozwiazania?
Możej
Dodano
11.09.2007 00:49:47
A nie lepiej po prostu... aktywować system?
Anathema
Dodano
11.09.2007 00:14:59
Możej
Dodano:
10.09.2007 23:42:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1