wyczyścic z rejestru ?

czesc :)
Podczas uruchomienia czyszczenia rejestru jv16 znalazlem wiele takich wpisow : softwareMicrosoftTracingi tu rozne np.tapi3, tapi32, EIpolicy,wavemsp , RASCCP , RASCHAP , PPP itd. i dalej w tej salej linii ''wpis'' FileDirectory, ''wartosc'' %windir% racing (zawsze tak samo) i w koncu ''wyjasnienie'' ,,C:Windows racing'' nie istnieje. Jest tych wpisow dosc duzo i tylko poczatek sie zmienia, jak podalem :).
Czy moge to swobodnie uzunac z rejestru?. Nie mam rozeznania niestety co mozna a co nie z niego usuwac.(oczywiscie wszystkie pozycje wyswietlane sa z zielonym znakiem).Prosze o porade. Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 3

jeśli doszłeś do tego momentu i nie wiesz co nasz usunac to wejdz w oknie z listą błędnych wpisów w wybierz > wybór specjalny > pozycje które mozna bezpiecznie usunąc.Wszystkie pozycje na liście oznaczone zielonym punktem moźesz usunąć opcją Usuń
pozdrawiam
Anonymous
Dodano
27.02.2004 17:18:38
przeciez jv16 nie moze byc mniej bezpieczne niz reg cleaner, co najwyzej nowsze, rozszerzone w mozliwosci dodatkowe, ten sam tworca nie zrobil ,,kroku w tyl'' ?. Ten system mechanic wcale nie jest bezpieczny, czytalem na vortalach jak potrafi wykosic cos z rejestru, ze potem pada(mowa o wersji 4).
Anonymous
Dodano
27.02.2004 17:12:06
Program jv16 Powertools jest dla zaawansowanych uźytkowników, a więc według mnie pozostaw te wpisy i zainstaluj sobie inny/e program/y.
Ja osobiscie uźywam i polecam:

1.System Mechanic – prawdziwy kombajnd do czyszczenia całego komputera wraz z rejestrem
2.Regcleaner – program tworców jv16, ktory robi wszystko za ciebe. 8)
rw102
Dodano
27.02.2004 16:24:10
Anonymous
Dodano:
27.02.2004 15:26:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1