wyczyścic z rejestru ?
czesc :)
Podczas uruchomienia czyszczenia rejestru jv16 znalazlem wiele takich wpisow : softwareMicrosoftTracingi tu rozne np.tapi3, tapi32, EIpolicy,wavemsp , RASCCP , RASCHAP , PPP itd. i dalej w tej salej linii ''wpis'' FileDirectory, ''wartosc'' %windir% racing (zawsze tak samo) i w koncu ''wyjasnienie'' ,,C:Windows racing'' nie istnieje. Jest tych wpisow dosc duzo i tylko poczatek sie zmienia, jak podalem :).
Czy moge to swobodnie uzunac z rejestru?. Nie mam rozeznania niestety co mozna a co nie z niego usuwac.(oczywiscie wszystkie pozycje wyswietlane sa z zielonym znakiem).Prosze o porade. Pozdrawiam.
Podczas uruchomienia czyszczenia rejestru jv16 znalazlem wiele takich wpisow : softwareMicrosoftTracingi tu rozne np.tapi3, tapi32, EIpolicy,wavemsp , RASCCP , RASCHAP , PPP itd. i dalej w tej salej linii ''wpis'' FileDirectory, ''wartosc'' %windir% racing (zawsze tak samo) i w koncu ''wyjasnienie'' ,,C:Windows racing'' nie istnieje. Jest tych wpisow dosc duzo i tylko poczatek sie zmienia, jak podalem :).
Czy moge to swobodnie uzunac z rejestru?. Nie mam rozeznania niestety co mozna a co nie z niego usuwac.(oczywiscie wszystkie pozycje wyswietlane sa z zielonym znakiem).Prosze o porade. Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 3
jeśli doszłeś do tego momentu i nie wiesz co nasz usunac to wejdz w oknie z listą błędnych wpisów w wybierz > wybór specjalny > pozycje które mozna bezpiecznie usunąc.Wszystkie pozycje na liście oznaczone zielonym punktem moźesz usunąć opcją Usuń
pozdrawiam
pozdrawiam
przeciez jv16 nie moze byc mniej bezpieczne niz reg cleaner, co najwyzej nowsze, rozszerzone w mozliwosci dodatkowe, ten sam tworca nie zrobil ,,kroku w tyl'' ?. Ten system mechanic wcale nie jest bezpieczny, czytalem na vortalach jak potrafi wykosic cos z rejestru, ze potem pada(mowa o wersji 4).
Program jv16 Powertools jest dla zaawansowanych uźytkowników, a więc według mnie pozostaw te wpisy i zainstaluj sobie inny/e program/y.
Ja osobiscie uźywam i polecam:
1.System Mechanic – prawdziwy kombajnd do czyszczenia całego komputera wraz z rejestrem
2.Regcleaner – program tworców jv16, ktory robi wszystko za ciebe. 8)
Ja osobiscie uźywam i polecam:
1.System Mechanic – prawdziwy kombajnd do czyszczenia całego komputera wraz z rejestrem
2.Regcleaner – program tworców jv16, ktory robi wszystko za ciebe. 8)
Strona 1 / 1